Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam!
Jadę do Perły - to moje II sanatorium. Czy ktoś tam był? Jakie warunki?
Podobno super po remoncie. Jak z zabiegami?
Mam pokój 2 - os. na 11 pietrze z widokiem na miasto - nie wiem czy to dobrze (może lepiej od strony morza)
Proszę o jakieś info
Pozdrawiam wszystkich
Ela
Witam, gratuluję terminu:) byłam przed remontem i po i chętnie znowu pojadę widok na "miasto" ma swoje zalety na morze również:) jeśli 11 piętro wybrałabym widok na morze jeśli niżej na "miasto". baza zabiegowa w porządku, jedynym mankamentem może być to że basen i borowinka są w innym obiekcie ale bliziutko i w sumie to nie jest problem. Jedzonko smaczne, recepcjonistki wyrozumiałe Nowa kawiarenka na ostatnim piętrze, dwa kroki od morza, duże możliwości muzykoterapii w innych ośrodkach:) polecam, jeśli chodzi o jakieś szczegóły chętnie odpowiem:)
dzięki Agnes za info
zostanę przy pokoju na miasto, nie chcę robić zamieszania.
I tak jestem wdzięczna za pokój 2 - os., bo generalnie dają trójki.
Dwójki mają dla małżeństw - podobno
pozdrawiam
Nie ma sprawy:) to prawda że dwójki mają dla małżeństw:) fajne sanatorium, sympatyczny personel, można się ze wszystkim dogadać, trochę z windami bywa ciężko ale przez pobyt można się przyzwyczaić do ciągłego czekania a z górki się śmiga, pod tez jak się skończy cierpliwość
Dzięki eluuniu, mam nadzieje, że trafie na kogos fajnego, bo 3 tygodnie to trochę długo
żeby się z kimś męczyć...
Jak sytuacja z internetem - czy można skorzystać bez problemów?
Jescze pytanko o jakieś tańce - może coś podpowiesz?
pozdrowionka
Elu trafisz ja miałam cudowne dziewczyny w pokoju ...mieszkałyśmy na 10 pietrze ...a tańce codziennie gdzie indziej w Kołobrzegu jest gdzie się bawić ja byłam w październiku miałam piękna pogodę to okolice zwiedzaliśmy na rowerze Było super i Ty będziesz zadowolona ....tylko basen i borowina jest w innym budynku
Dzięki Elu, zabiegi w innym budynku to nie problem. Dwa lata temu byłam w Ustce - tam wszystkie zabiegi w Zakladzie przyrodoleczniczym.
Mieszkałam w Promyku - super warunki, malutki budynek ( 68 miejsc), domowa atmosfera. A pogoda była cudnie zimowa -15 stopni -bajka,
morze jak z obrazka. Codziennie robiłam 5 km plażą na kijkach
Pozdrawiam