Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Przykro mi nie słyszałem nic o Młynarzu i nawet nie spotkałem nikogo z tego ośrodka .Choć byłem nie daleko bo w Azali było to w grudzień 2021 jak pisałem wcześniej nie polecam tej miejscowości w okresie zimowym .
Witam Kuracjuszki i Kuracjuszy.
Moze ktos był a moze jest obecnie w tym sanatorium i tak szczerze podzieliłby sie informacjami o tym Sanatorium i Zdroju .Wybieram sie tam niebawem i kazda opinia jest ciekawa.
Pozdrawiam Kazer.