Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bunia pisze:tak medi u mnie w KRUS czekam na sanatorium 13-14 miesięcy , a z NFZ 16-17 dasz wiarę
To masz stare informacje ,ja też jestem KRUS-owcem i będę czekać na sanatorium dwa lata Ograniczona liczba skierowań ,po co leczyć rolników .Moja Pani kardiolog (z resztą z tytułem profesora) powiedziała do mnie ,że ona zna rolników, jakby nawet mieli paść to i tak wyjdą w pole.Chyba nasze kochane państwo doszło do tych samych wniosków
Zgadzam się ja przynajmniej zacząłem dbać bo przeszłości to z tym było różnie , Przy okazji wypadku wyszło dużo spraw ,Może tak miało być ,ale teraz bardzo dbam i niech inni dbająbez względu na wiek (zabrzmiało jak apel )
medi ja mam świeże informacje wniosek na leczenie sanatoryjne złożyłam w KRUS w sierpniu , ponieważ mój wniosek był konsultowany z Warszawą (5 razy już byłam)6 raz opiniuje Warszawa odpowiedz pozytywną dostałam w listopadzie ,4 kw. 2014.
i dodam jestem rolnikiem nie taxi czy inne bzdury
Ja z mazowieckiego .Okres karencji skończy mi się 6 marca (rok od drugiego pobytu ) 13 stycznia rozpatrzono pozytywnie moje skierowanie i dostałam odpowiedź ....cytuję : Z uwagi na ograniczoną liczbę skierowań o terminie i miejscu wyjazdu zostanie Pani poinformowana oddzielnym pismem lub telefonicznie w późniejszym terminie .Zadzwoniłam sobie do mojej placówki KRUS i tam niespodzianka ,realizują z marca zeszłego roku teraz ,okres oczekiwania mniej więcej rok .