Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czyli idą dalej.
Dzień dobry , z rana piękny i słoneczny, ale później już pochmurny. Ciekawe czy te chmury śnieg przyniosą?
Owszem, wiewiórki strzygą, ale uszami.
Będziesz tak giętki i elastyczny, że sam dasz radę, ale jeśli zechcesz, to dasz się wciągnąć komuś innemu w coś przyjemnego. Tylko nic nie wciągaj nosem, poza zapachami.
Dziękuję i z wzajemnością.
Nie wiedziałem, że mają takie ostre ...... jak Edward Nożycoręki ? .
Przez te chmurki , to się lekko cieplej zrobiło i już prawie wiatru nie ma .
Nie wywołuj wilka z lasu ...... bo chcę jeszcze Zeusa naciągnąć .
Nie wiem, nic nie wiem...... nie tutejszy jestem .
Dnia przybyło......... a nocy na odwrót .
Jakie ostre? Chyba kosmate i na pewno bez nożyc.
A wilka to chciałbym w lesie spotkać , ale co ma do tego gromowładny?
Czyli jak te japońskie małpki:
I bardzo dobrze, do wiosny jeszcze tylko pięć piątków.
Chyba Twoje , a natury nie poprawiaj, a jeśli już, to sam się gól, tylko omijaj salon Sweeney Todd, bo Cię na paszteciki przerobią.
Wilka? Białowłosego z uposażeniem ZUS?
Spójrz w kalendarz, to zrozumiesz.
W telefonie masz
Kiedy chętnie bym zamieszała.
Owoc Twojego żywota jeZUS.
Ale przecież natura to też my, czyli wychodzi na to, że coś tam poprawić możemy, byle na lepsze.
Telefon poza zasięgiem.......... ręki .
Czy mam chochlę podać ? .
Oj kobiety kobiety ....... poprawiać, poprawiać, poprawiać .
Dzisiaj mnie się oczka mrużą .