Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Kama.
Byłem w Malwie na przełomie października i listopada 2024r.
Na początek:
Nie proponuję jedynki - pokój z malutkim oknem przy suficie.
Trójki od zachodniej strony z małymi balkonami,
Mój pokój był na 4 piętrze od południa, nad głównym wejściem pierwszy z prawej strony, 3 osobowy (nie studio ale dwa pokoje)
Jedzenie smaczne i wystarczająco, jak ktoś ma mało może dostać u kelnerek dżem z bufetu.
Zabiegi i fizjoterapeuci w porządku
Recepcja- dziewczyny bardzo miłe, uczynne i wszystko spokojnie wytłumaczą. Na dole przy recepcji jest sklepik w którym znajduje się grota solna podobno najlepsza ludzie z miasta i innych sanatoriów przychodzili na seanse( też uczęszczałem)
Na dole kawiarnia do uprawiania parkietoterapii czynna od wtorku do niedzieli. Jeżeli lubisz spacery to wzdłuż Wisły można pochodzić (są 2 kładki przez rzekę). Od dworca PKP można iść na nogach, jeżeli pozwala zdrowie.
Ogólnie OK
Są organizowane wycieczki dalsze i bliższe, piesze i autokarowe. Przy recepcji stoi stojak z ofertą wycieczek, ale przyjdzie też osoba z biura i wszystko opowie. Jeżeli lubisz góry to jest do zdobycia: Równica, Mała Czantoria, Wielka Czantoria
(można wjechać kolejką) a z górnej stacji widać Malwę, Złocień, Różę, szpital. Jak zdobędziesz szczyt to na deser jest jeszcze wieża widokowa