Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To pewnie skierowanie:
UZDROWISKOWA REHABILITACJA DLA DOROSŁYCH W SANATORIUM UZDROWISKOW na oddziale szpitalnym.
Ja po operacji kostki czekałem 2 miesiące od momentu złożenia do wyjazdu i byłem na oddziale szpitalnym
Daro po operacji miałeś UZDROWISKOWA REHABILITACJA DLA DOROSŁYCH W SZPITALU UZDROWISKOWYM, a żona Endrjusa ma UZDROWISKOWA REHABILITACJA DLA DOROSŁYCH W SANATORIUM UZDROWISKOWYM. To są inne skierowania i inne kolejki. Umów też na to aż tak wiele nie ma stąd niski numer startowy. W Mazowieckim okres oczekiwania nieco dłuższy. Mój startowy to 600 na szpitalne 28 dni.
Daro 4242 pisze: 17 lut 2025 18:03
To pewnie skierowanie:
UZDROWISKOWA REHABILITACJA DLA DOROSŁYCH W SANATORIUM UZDROWISKOW na oddziale szpitalnym.
Ja po operacji kostki czekałem 2 miesiące od momentu złożenia do wyjazdu i byłem na oddziale szpitalnym
Nie, to 21 dni, po żadnym szpitalu. Po prostu tak wyszło. Pomimo, że nr startowy 27, to czas oczekiwania jak u innych, ok. 4 miesiące. Sami byliśmy zdziwieni, bo ostatnio z moich obserwacji wynikało , że my z północy (Pomorskie) musi czekać 8 miesięcy.
Cześć Atina
Jeszcze nie dostała przydziału, pomimo, że ma 27 numer w kolejce. Kiedyś była w Inowrocławiu w „Oazie”, po niej ja też byłem w „Kujawiance”. Chwalimy sobie pobyt w tym kurorcie.
Pozdrawiam
Taki mały raport miesięczny.
Na dziś numerek "6100"...... spadło przez miesiąc około 2000.
Przypuszczam że przydział na przełomie kwiecień/maj, a wyjazd sierpień.
Tak wychodzi z informacji " czas oczekiwania 8 miesięcy "
Dzień dobry
Tak jak wcześniej napisałam znajomi wysłali prośbę o przydział na kwiecień w czasie Świąt i takowy wczoraj dostali
Nfz prośbę uwzględnił jadą do Ciechocinka ...