Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ania06.....dobrze rozpoznaję ?.....Miłego pobytu ,fajnej współlokatorki / może można dopłacic do jedynki ?/dobrych zabiegów i wspaniałego towarzystwa.
Pozdrawiam.alka
Alu, mam pokój jednoosobowy . Pobyt zapowiada się fajnie, bo już pierwszego dnia poznałam fajne dziewczyny . Zabiegi też ok, wszystkie do pory obiadowej. Pozdrawiam i mam nadzieję, do zobaczenia.
Ania06.....super....dobry początek...i to zapowiada taki turnus . Tak trzymaj.
Też..miałam tutaj jedynkę / pierwsze moje sanatorium w Busku Zdroju /...dawno temu ...oj dawno ale jeszcze pamiętam .. bo miłe wspomnienia .
Do zobaczenia...na szlaku rehabilitacji...
Witam
W niedzielę wróciłam ze Slowackiego, Busko-Zdrój.
Nie wybieram się tam , do tych okolic na razie
Fajnie było le niestety koniec tej laby
Słoneczko życzę Tobie udanego towarzystwa i zabiegów
Słyszałem ,ze jedynek w Marconim nie ma na RO a tu jak pisze Ania niespodzianka
udanego pobytu i koniecznie opisz pobyt jestem zainteresowany.
pozdrawiam
staszek
Hmmm, ktoś wprowadził Ciebie w błąd:-). Jest sporo jedynek. Na ten moment, nie mam żadnych zastrzeżeń. Przyjęcie ma oddzial przebiegało bardzo sprawnie. Po zameldowaniu wizyta lekarska i po kilku minutach wydruk karty zabiegowej. Wszystkie zabiegi mam do obiadu, zatem dużo czasu wolnego. Towarzystwo fajne. Wieczorem gimnastyka na parkiecie.