Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
15.03.2012 wyjeżdżam do sanatorium "Lukas" w Świeradowie Zdroju z Łodzi własnym samochodem i zabiorę 2 osoby. Moje gg 6399461 lub e-mail marion [email].
Mam nadzieję, że znajdzie się bratnia duszyczka i potowarzyszy mi w podróży moim samochodem we dwie osoby zawsze raźniej
Witam podejdz do tego bardzo spokojnie bo moze sie okazac ze nie bedzie chetnych,ludzie sa bardzo nieufni ,ja zaproponowalem wyjazd do Krynicy juz dawno i nikt sie nie odezwal,pozdrawiam i zycze przyjemnej podrozy i odpoczynku
Witaj Andrzeju! Przyznaję Ci rację ludzie są nieufni ale według logicznego myślenia to ja powinnam się obawiać ponieważ nie wiem na kogo trafię.Cieplutko pozdrawiam miłego wypoczynku w Krynicy. Jest tam super byłam latem na urlopie w Nikiforze
Witaj Dano ja również żałuję, że jedziesz w innym terminie na pewno byłoby raźniej. Masz bardzo długą podróż. Jeśli będziesz zainteresowana informacją z mojego pobytu to Ci napiszę. Milutko pozdrawiam