Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam , mam pytanie czy lekarz wysyłając e skierowanie do sanatorium wpisuje takie rzeczy jak [ zasłużony dawca , pobyty w szpitalu ] lekarz wysłał skierowanie ale bez żadnych dodatkowych informacji . widziałem w e pacjencie . jedyne informacje były tylko choroby,
Jeśli tego nie zrobił to sam poinformuj swój NFZ i zapytaj .na pewno będzie szybciej i z wyjazdem i z upewnieniem się . pewnie trzeba będzie wysłać skan legitymacji.
wszystko fajnie dostaliśmy z żoną wcześniejszy wyjazd , ale wcześniejsze wyjazdy były do szpitala uzdrowiskowego [ nie byłem w szpitalu ] , a teraz sanatoryjne leczenie uzdrowiskowe [ no i będę dopłacał ]
W e-skierowaniu lekarz nie wpisuje danych takich jak pobyty w szpitalu czy też , że jesteś honorowym dawcą krwi. Gdy wejdziesz na IKP w korespondencji z NFZ możesz takie dane dołączyć. Ja niedawno tak zrobiłem/ tylko informacja , że jestem ZHDH/ jednocześnie zwracając się o przydział konkretnego sanatorium .Podlaski NFZ przychylił sie do mojej prośby i mam skierowanie na sierpień do Ustki.
Pozdrawiam