Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
JednapaniTE pisze: 04 sty 2025 18:16
Dzień dobry,
Jadę do Piasta od19 lutego. To mój pierwszy wyjazd do sanatorium i trafił mi się Piast Czy ktoś jedzie w tym terminie?
Pozdrawiam TE
Dzień dobry,
Ja też jadę do Piasta od 19 lutego i pomimo złych recenzji jestem pozytywnie nastawiona.
Jadę dopiero drugi raz do sanatorium ale zimą jeszcze nie byłam. Przeczytałam prognozy na luty i marzec i wychodzi, że te miesiące będą
średnio cieplejsze niż w zeszłym roku o 2 3 stopnie. Już kombinuję co zabrać sobie lżejszego do ubrania.
Będę jechać autobusem z Warszawy. Do Zobaczenia
Żadna. Przecież już wróciła z sanatorium to po co sobie zawracać głowę i pisać jakieś tam opnie.
Wpadnie się tutaj za kolejne dwa latka jak trafi się nowy przydział i wtedy będzie mnóstwo pytań.
Byłem weekendowo w Iwoniczu i w "Piaście" świeciło się prawie we wszystkich oknach; nawet w pokojach
nad głównym wejściem w tzw. łączniku. Myślę, że mimo nie najlepszych opinii na brak kuracjuszy nie narzekają.
Dagna pisze: 24 lut 2025 11:15
Malotka i jaka opinia po powrocie?
Witaj cóż.... dzień przyjęcia to wielka porażką.. Ludzie juz czekajacy od 6 rano łapią numerki kolejki i do 8.00 kiedy otwierają recepcję .Jedna przyjmująca Pani gdzie musi wszystko wprowadzić-wyjaśnić a w kolejce wrze że za długo to schodzi.Nastepnie dietetyczką,badanie lekarskie i to bez możliwości nawet odświeżenia się ...I ok 15.00 dopiero klucze fp pokoju.Porazka wyjazdy i przyjęcia tego samego dnia gdzie 4 Panie sprzątające muszą ogarnąć wszystko...Więc sprzątnięte tak " oooo"..Pokoje baaardzo skromniutkie nie wspomnę o łazience. Brak możliwego wjazdu na wypakowanie walizek bo krzyki Pani dyrektor od razu...Ludzie po schodach wnoszący walizki bo inaczej się nie da chyba że okrężną drogą ciągnąć pod górki.Całą rekompensatą za niedogodności są zabiegi i przemiła obsługa oraz domowa dla mnie smaczna i wystarczająca kuchnia..Mimo tych niedociągnięć czy trudności pojechałabym ponownie tam .Cała atmosfera to fajowi ludzie z którymi miałam przyjemność przebywać i poznać...Także mimo nie przychylnych opini nie ma co się obawiać tylko jechać