Stalowa Wola Poradnia Leczenia Osteoporozy i narządu Ruchu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
haber
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 lut 2014 19:45

Re: Stalowa Wola Poradnia Leczenia Osteoporozy i narządu Ruc

Post autor: haber »

Wczorajszy dzień zgodnie z nakreślonymi planami spędziliśmy w Domu Kultury, oczywiście wyjście było po wcześniejszej kolacji. Tam oddaliśmy się wspólnemu śpiewaniu wraz z towarzyszącym chórem. Organizacyjnie wszystko było przygotowane profesjonalnie. Każdy otrzymał śpiewnik by mógł uczestniczyć. Tematyka utworów oczywiście dostosowana do okoliczności czyli miłosna. Fajne przeżycie i coś innego co rzadko się zdarza. Po "koncertowaniu' wybraliśmy się do pizzerii Ósemka mieszczącej się na ul. Wojska Polskiego 4a. To też był trafny wybór, gdyż przy akompaniamencie muzycznym serwowanym przez kapelę była przednia zabawa. Miły lokal, blisko położony z atrakcjami na różne okazje i co ważne ceny przystępne. Od czasu do czasu gra kapela i to dobrą muzę.
ela-ela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2011 13:30
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: ela-ela »

Witam. Czy w tym osrodku mozna wykupic pobyt komercyjny? Prosze o informacje.Dziekuje :kwiat: :?:
haber
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Pobyt komercyjny w okresie drugiego turnusu jak pisałem wcześniej nie był możliwy. Baza stacjonarnego pobytu jest w pełni pokryta przez kuracjuszy z ZUS przynajmniej na ten czas. Jeśli jednak na kolejnych turnusach znajdą się wolne miejsca to zapewne nie ma znaczenia skąd wpływa kasa do ośrodka. Jeśli chcesz dodatkowych informacji popytam.
ela-ela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2011 13:30
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: ela-ela »

Dzieki za wiadomosc, jezeli mozesz to bardzo prosze popytaj jak sprawy komercji wygladaja. Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki :kwiat: :kwiat:
martynka30
Na forum od: 15 lut 2014 22:18
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: martynka30 »

dziunia60 pisze:Witaj Haber,dzięki Tobie czuję się jakbym tam razem z wami była a teraz pojadę na drugi turnus :lol: :lol: :lol: Cieszę się z tych Twoich relacji na bieżąco. :kwiat:
hej nie wiem dlaczego haber tak opisuje w "kolorach" :|
haber
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dziś wieczorkiem w holu na pięterku trochę tupaliśmy, ale stwierdzam że muza mogła by być trochę lepsza. Jeżeli przyjeżdżasz na kolejny turnus i masz zamiar potańczyć to przywieź własną muzę według swych upodobań. Zorientowałem się, że w "Słoneczku" jest to restauracja PSS, można potupać w piątki. Jeżeli chce się zamówić stolik to koszt około 10 PLN. Za wstęp trzeba dodatkowo opłacić 5 PLN od osoby. Z relacji bywalców wynika, że zdarza się tam czasem bitka, co nie nastraja pozytywnie.
mimoz
Na forum od: 16 lut 2014 17:45
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: mimoz »

martynka30 pisze:
dziunia60 pisze:Witaj Haber,dzięki Tobie czuję się jakbym tam razem z wami była a teraz pojadę na drugi turnus :lol: :lol: :lol: Cieszę się z tych Twoich relacji na bieżąco. :kwiat:
hej nie wiem dlaczego haber tak opisuje w "kolorach" :|
haber dlaczego tak opisujesz w kolorach?
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

Witajcie pozostali kuracjusze Martynka30 i Mimoz jeśli jest waszym zdaniem mniej kolorowo to poproszę o wasze sprawozdanie.Każdy ma przecież własne zdanie .Haberku dziekuję za wszystkie informacje jestem ci bardzo wdzięczna, myślę że nie tylko ja ale pozostali się nie ujawniają. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
haber
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Przedstawiam subiektywną ocenę patrząc przez pryzmat własnych spostrzeżeń. Każdy ma zapewne własne zdanie na ten sam temat. Ponieważ forumowiczów w sanatorium jest więcej, to zawsze proszę o przedstawienie swoich uwag. Teraz chciałbym wskazać na klub NNN, mieszczący się blisko ośrodka. Jest to typowa dyskoteka rozpoczynająca się od godziny 21, a więc dość późno z punktu widzenia kuracjusza. Ceny dość wyśrubowane, ale lokal na dobrym poziomie. Wstęp do lokalu na dyskotekę oczywiście płatny od osoby. Posiada też dwa tory do kręgli na które obowiązują zapisy.
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

gorkaa pisze:Dzisiaj ustaliłam, że w Stalowej Woli można potupać w Słoneczku i NNN. Nie byłam w żadnym z tych lokali. Powiedziano mi, że nie chodzą tam małolaci.
Cieszę się, że robiąc rozeznanie na początku lutego właśnie te lokale wymieniłam, Haber również o nich wspomniał.
ODPOWIEDZ