Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W swoim kajeciku zapiski skrobiesz ....... od skryby .
Nie suchar, bo byłby kabanos .
Ja od przyszłego tygodnia muszę mieć rączki nie zaprzątnięte gotowaniem ....... dlatego będzie fasolowa fasolowa fasolowa .
Może się przerwie dyniową .
Co ty gadasz? Gęsie pióra odeszły do lamusa i już się nie skrobie po papierze, nie wspominając, że kajeciki bywają też elektroniczne.
Może pod kołdrą wyschł o jest kabanos? Nie wnikam.
A gdzie się podziała wielozadaniowość?
Co Ty mówisz ? . Ja mam jeszcze paczkę ołówków, garść długopisów........... i pięć ryz papieru - gładki, kratkę i linie. Nutowego już nie mam . Ale milimetrowy i brystol tak .
A Ty myślisz, że ja jestem faraonem ? ........ w piramidzie .
Wielozadaniowość jest już od paru dni, a w temacie papu nie mogę się rozdrabniać .
Dwie ręce, to za mało dla mnie ....... bardziej mnie bolą nogi ,
Nie wiem jakie ty masz te ołówki i długopisy, ale moje nie skrobią, gładko suną po papierze.
A masz w domu gliniane tabliczki lub papirus?
Ty się nie rozdrabniaj, to produkty na papu trzeba rozdrobnić, chyba, że pieczesz coś w całości.
Jak to jakie ? ......... od króla Ćwieczka .
Papirus mam, taki pożółkły i glinianą...... ale babkę .
Od rozdrabniania papu, to są ząbki . Świniaka nie piekę, nie zmieściłby się w piekarniku .