Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No właśnie...Też jestem ZHDK ...ale prosiłam żeby pani doktor tego nie wpisała...już bym była na leczeniu( 18 miesięcy minęło 23.02) a ja lubię ,, ciepełko ". Archibald Ty juz na wylocie jesteś Pozdrawiam
Archibald pisze: 11 mar 2025 07:28
Darku możesz rozwinąć temat
Archibaldzie, gdybym opisał swoje przemyślenia na temat równości, mentalności, sprawiedliwości, i innych ści uznane by to było za mowę nienawiści.
Dla wyrównania poziomu bogatym trzeba liczyć więcej.
Darek55 pisze: 12 mar 2025 17:39
No to dostałem przydział. Ustroń "Równica" troszkę dalej niż Goczałkowice. termin to od 2025-07-16 do 2025-08-06 a niech .... to trafi.
Nie jest tak źle, sanatorium ok. Okolica też, chociaż jak każdy mieszkaniec woj. śląskiego byłeś pewnie w Ustroniu nie raz. Termin wymarzony, to tylko dobrego towarzystwa Ci życzę