Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
08. 06 do 29.06 pobyt w Rabce Zdrój
Śląskie Centrum rehabilitacji
Opinie w necie szokują
Szukanie pozytywów
Jak ktoś tam był proszę napisać......
Wyjazd z Wielkopolski
Ostatnio zmieniony 14 mar 2025 19:34 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Ja byłam. Bardzo dobrze wspominam. Ale miałam pokój dwuosobowy. Niestety te wieloosobowe pokoje są chyba największym problemem dla kuracjuszy. Do zabiegów nie było się się do czego przyczepić. Jedzenie smaczne. W temacie rozrywkowym też każdy znajdzie coś dla siebie.
No i super dzięki za info, no może mi się uda nie mieć pokoju wieloosobowego... jadę dzień wcześniej liczę na co najmniej dwu osobowy a może i 1.. Pozdrawiam...