Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dorotko to ja Ci napiszę, że to jest najlepszy ośrodek pod każdym względem i wszystko nasz pod jednym dachem.
Nie sposób będzie być niezadowoloną.
Sama chciałabym dostać tam przydział.
dorotka123 pisze: (...)Nie obraziłam się bo nie mam powodu do obrażania się
Pod tym hasłem "Włókniarz" znajdziesz opinię o sanatorium napisaną cztery lata temu przez Bibi;
ostatnie kilka stron tego tematu jest potwierdzeniem /z lutego br./ tej napisanej wcześniej.
Dołączę do poprzedniczek życząc miłego pobytu, dobrego wypoczynku i owocnej kuracji.
"Włókniarz" i Busko Zdrój w czerwcu = mile spędzony czas. p.s. nie taki dziadek straszny jak go malują
Witam Od 6.06 .2025 przebywam w Busku Zdrój sanatorium Włókniarz.W dzień rozpoczęcia rehabilitacji rejestracja czynna od godziny 7.szybko sprawie od razu klucz do pokoju.Nastepnie wizyta u lekarza i pielęgniarki,po ok 1.5 godziny otrzymałam kartę zabiegową i jeszcze w ten sam dzień miałam 1 zabieg.Baza zabiegowa bardzo duża i dobra, fizjoterapeuci bardzo mili.Ogólnie jestem bardzo zadowolona, pokój też ładny czysty 2 os, koleżanka super) wyżywienie jak dla mnie dobre i wystarczające.Jesli ktoś lubi i może tańczyć to na terenie obiektu są dwie kawiarnie w których wieczorem można potańczyć . Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy i polecam ten ośrodek