Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam oczekujących na skierowanie z ZUS Lublin. Mam kilka pytań odnośnie komisji , mianowicie czy dalej czas oczekiwania na komisję od złożenia wniosku to 5 tyg. ? Czy potrzebne są badania dodatkowe , czy tylko dokumentacja dotycząca schorzenia opisanego we wniosku ? Jaki czas oczekiwania na wyjazd od komisji i ewentualnie gdzie kierują ?
Witam!
Odpiszę na swoim przykładzie. Wniosek składałam ok 20 stycznia. Komisja osobista + dokumentacja medyczna 21.02. Orzecznik stwierdza potrzebę rehabilitacji w systemie stacjonarnym. Dzisiaj poczta - wyjazd do Krynicy Zdrój od 14.04.
Bardzo szybko się zadziało, jestem zaskoczona. Zwykle to dłużej czekałam na wyjazd. Bardzo się cieszę, że Krynica. Była moim marzeniem.
Pozdrawiam serdecznie
Alapa, myślę, że z dojazdem nie powinnaś mieć problemu. Wprawdzie nie wiem z której części województwa jesteś,
ale codziennie z Lublina /DA przy ul. Dworcowej 2/ odjazd o 7;00 jedzie do Krynicy-Zdrój bus firmy "Softtravel".
Przyjazd na miejsce /ul. Piłsudskiego/ o godz. 13;05. Pozostaje decyzja czy wyjazd w dniu rozpoczęcia turnusu
czy dzień wcześniej i nocleg na miejscu.
Dziękuję pięknie za szybką podpowiedź.
Jeszcze nie szukałam połączenia, bo dopiero od wczoraj jestem posiadaczką skierowania. Był taki czas, że przez moją miejscowość przejeżdżał autobus do Krynicy. Ech, kiedy to było.
Wezmę to pod uwagę.
Pozdrawiam