Zbyszku na 9 pobytów w sanatorium 7 było w styczniu ten też byłam Kołobrzegu w czasie sztormu gdzie molo było zamknięte codziennie robiłam około 15 km i w następny styczeń też się wybieram do Kołobrzegu wieczorne spacery dla mnie bezcenne dla zdrowia pozdrawiamzbigniew165 pisze: 14 mar 2025 06:21 Dzień dobry
Jestem ciekaw ile czasu wolnego spędzacie na zewnątrz obiektu zimą styczeń. luty, początek marca , jak na dworze jest temperatura minusowa, pada śnieg lub wieje, bo tak jest na przykład w Kołobrzegu.![]()
Wszyscy piszecie o tym, że do pokoju przychodzicie tylko spać, a resztę czasu siedzicie na ławce na promenadzie, czy spacerujecie od obiadu do kolacji po plaży w miesiącach zimowych![]()
W miesiącach letnich się zgadzam, ale nie zimą.
Raz tylko w lipcu byłem w Polańczyku, a reszta pobytów w sanatorium zimą.
Dobrego dnia i życzę więcej pobytów zimą w sanatorium tym, którzy twierdzą, że w pokojach tylko śpią i mogą mieszkać w dwójce, trójce i czwórce z obcymi osobami.
Szalona Paczka
-
gamlog
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 gru 2014 10:46
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 9
Re: Szalona Paczka
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
U mnie niestety astma i muszę oszczędzać kolana, bo już zaczynam odczuwać zmęczenie tych ważnych stawów.
Niestety kłania się pesel.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 103 razy
- Podziękowano: 76 razy
Widzę , że temat wyjazdów żyje
Jeśli chodzi o turnusy NFZ , to tylko raz byłam w maju , pozostałe to październik , listopad , luty . Nigdy mi się nie nudziło , nigdy nie siedziałam na siłę w pokoju , co nie oznacza , że siedziałam na ławce na mrozie .
Ja życzę Wam wszystkim , abyście otrzymywali wymarzone dla Was przydziały ... kto chce latem , niech otrzyma latem , kto chce zimą , niech otrzyma zimą , kto chce jedynkę , niech otrzyma bez problemu jedynkę .
Już pisałam , ale się powtórzę ... każdy z nas jest inny , ma inny charakter , inne spojrzenia na sytuację , dlatego szanujmy i akceptujmy upodobania innych , nie wmawiajmy innym , że poprawne jest tylko to , co my myślimy , i nie krytykujmy Ich za to , że myślą i lubią inaczej od nas .
Miłego dnia Wszystkim
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowano: 34 razy
Gablok witaj...wpadasz z partyzanata
Niekoniecznie
Dzień dobry
Piątek weekendu początek
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowano: 16 razy
Pochmurny ,chłodny dzień z przelotnym deszczem .
Piąteczek ,lubię ten dzień ,weekend na horyzoncie
Wyjazdy do sanatorium okres wiosenny i jesienny ,to spędzanie czasu poza sanatorium
Jeśli okres zimowy ,choroby przeziębienia ,inny czas .
Dzień szybko leci ,spóżniona zagościłam ,już popołudnie
Miłego popołudnia wieczoru ,pozdrawiam.
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowano: 16 razy