Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, ja też jadę w tym terminie do Biaweny w Wysowej z Lublina. Od jakiegoś czasu szukam kogoś kto by jechał samochodem w tym kierunku , ale póki co nikt się nie odezwał. Pozostaje podróż przez przez Tarnów albo Gorlice. Ja chcę jechać dzień wcześniej, 22 kwietnia. Wysową jak i Biawenę znam bardzo dobrze, byłam już tam kilkanaście razy, ostatnio wrzesień - październik 2023. Pozdrawiam. Gdybyś chciała coś wiedzieć szczegółowo pisz na priv.
Witam. Ja jadę do Wysowej pierwszy raz. Jadę do Glinika. Jeśli nie znajdziemy nikogo z samochodem, to może pojedziemy razem? Chcesz jechać dzień wcześniej, czyli wiesz napewno, że można?
Cześć. Ja jadę do Biaweny, choć w Gliniku też byłam już 2 razy. Dzwoniłam do Biaweny i tam można . Zresztą ostatnio też tak jechałam. To oczywiście kosztuje ta dodatkowa noc teraz w Biawenie 110 złotych. Najlepiej zadzwoń do Glinika i zapytaj to wszystko Ci powiedzą. Daj znać co ustaliłaś i wtedy będziemy myśleć jak jechać.
Tylko Wam pozazdrościć miejsca i terminu. Byłem jeden raz w Beskidzie i bardzo chciałbym tam wrócić. A jeśli chodzi o nocleg (jeśli w Glinniku nie będzie możliwości) to są kwatery prywatne, można skorzystać. Pozdrawiam