Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam słonecznie
Dziwne nie rozumiem swojego organizmu , bo albo śpię
ok. 3 godzin albo tak jak dzisiaj prawie 11 godzin
Nie rozumiem
Obiadek przygotowany do zrobienia na 14 godz a teraz
kawa zapraszam i babka piaskowa cytrynowa.
Dobrej Niedzieli życzę
Ewaszko nie stać mnie zdrowotnie na spacerek - bolą mnie mięśnie, stawy i wszystkie sadzawki
Nie działają żadne proszki, nawet jak siedzę to mnie boli
Nie mogę jeździć do sanatorium bo potem pół roku muszę się zbierać w całość.
U mnie piękne słońce
Przyjemnego spaceru życzę
Martinko, muszę sobie radzić bez wspomagaczy bo ich po prostu nie toleruję. mam na nie uczulenie...
Pracuję ze swoim mózgiem przesyłając mu myśli, że jestem zdrowa i nic mi nie dolega, to taka sugestia i ciszę się, że mnie słucha i życzę sobie by to trwało dłuuugooo...
Lekarze mówią, że pozytywne nastawienie to połowa sukcesu i u mnie się to sprawdza...
Ewaszko jaxtez mówiłam swojemu mózgowi, że jestem
Zdrowa , uwierz
Uwierzyłam na 4 lata ale po covidzie słabiej się czuję
I dlużej mi się dochodzi do pionu - kręgosłup i lata siedzenia przy biurku
Trudno , jakoś, kiedyś się naprawię
Pozdrawiam
No tak, ten wirus zrobił ludziom duże spustoszeni w organizmach ludzi...
Jesteś dzielna i dalej tak działaj a stan poprawi się w co bardzo wierzę, trzymaj się