Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
dzien dobry:) jestem nowa na "forum" czy może coś wiesz o Domu Zdrojowym nr 7 w Jedlinie Zdroju mam tam jechać w kwietniu po tym co przeczytałam jestem chora z przerażenia Już raz spędziłam trzy tygodnie w brudzie i z robakami w pokoju z wspólspaczką wymyslajacą mi od starej. Jeszcze raz taki horror to przerażajace Bardzo proszę o odpowiedź
No to bez paniki w końcu w Polsce żyjemy,a nie jedziemy do hotelu z dziesięcioma gwiazdkami więc uśmiech i dobry humor no i dobre towarzystwo poza zabiegami,ćwiczeniami a wrócimy jak funkiel nówki po remoncie.............Rysiek a chyba piszesz o Lwowie nie Litwie