Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gabi chcesz powiedzieć, że w miesiąc 3 tys. Spadło???
Albo coś mi się pomyliło ....
A cisza bo Maria po cichu się pakuje, ja po cichu obserwuję a inni po cichu liczą na dobry czas w super miejscu
Pozdrawiam
B.
Nam w miesiąc spadło 2716 czyli ostatni miesiąc był rekordowy. Gabi, cieszę się, że Ci numerki też ładnie lecą. My teraz rozkoszujemy się miejscem i terminem. Cieszymy się chociaż aby wyjechać musimy duuużo spraw pozałatwiać. Mamy nadzieję, że wszystko się jakoś poukłada. Już w wolnych chwilach oglądamy gdzie można podjechać i pozwiedzać. Gdzie jakieś drobne zakupy zrobić. Dzisiaj nawet dałam sobie zrobić blokadę w kolanko bo perspektywa chodzenia jest kusząca, a kolanka odmawiają Pozdrawiamy wszystkich serdecznie
Bogutka5, wiem że to co się dzieje w naszym oddziale, mocno nas zaskakuje. Jeśli chodzi o mnie to dobrze liczysz że ponad 3tysiace zeszło w miesiąc. Sama jestem w szoku.
G.
Też się zastanawiam czy lepiej napisać pismo z prośbą aby przydzielili mi w maju, czy próbować zwroty. Problem w tym, że po zwroty można niby dzwonić na dwa tygodnie przed terminem przed którym chce się jechać a tu numery spadają tak szybko, że w międzyczasie mogę dostać przydział na jesień .
2557 tak zamykam tydzień. Przy dobrych wiatrach przydział już za miesiąc. Ale ja nie mogę dzwonić o zwroty. 18 miesięcy dopiero u mnie pod koniec lipca. Przyznam że zaskoczył mnie nasz oddział, i bardzo krzyżuje mi dużo spraw. Normalnie bym była w zawieszeniu z oczekiwaniem na decyzję balneologa. A tu już możliwość wyjazdu może być 4-6 miesięcy.
Spokojnej nocy życzę