Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam dostałam przydział do Krasnobrodu na kwiecień , kiedy dzisiaj tam zadzwoniłam usłyszałam że są pokoje z łazienkami na korytarzu. Wcześniej czytałam że sanatorium po remoncie itd. Czy ktoś był tam może ostatnio i napiszę jak to jest z tymi pokojami? Czy jest po kilka pryszniców na piętro? Nigdy nie spotkałam się z taką sytuacją w sanatorium i nie mogę sobie tego wyobrazić.
Czytałam że mają fajne zabiegi i że Roztocze piękne więc się cieszę, ale warunki mieszkaniowe trochę mnie niepokoją
Aga
W Krasnobrodzie są dwa obiekty: piękny XVII w. pałac Leszczyńskich, w którym ze względu na zabytkowy charakter niektóre pokoje nie mają pionu wod-kan oraz nowy budynek z pokojami o współczesnych standardach. Dzwoń do pielęgniarki przydzielającej pokoje, w miarę możliwości pomoże Ci uniknąć pokoju bez łazienki. Będziesz miała jakościowy wiosenny wypoczynek w otoczeniu natury, można pozazdrościć
WitamJa też dostałam sanatorium w Krasnobrodzie w terminie od 22 kwietnia do 13 maja.Jestem z Wielkopolski.A ty na którego kwietnia masz przydział.Pozdrawiam