Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dostałem przydział na maj 2025 do oddziału uzdrowiskowego rehabilitacji szpitalnej Dom Zdrojowy I Jelenia Góra plac Piastowski 38, czy ktoś coś może powiedzieć o tym ośrodku? To są Cieplice? Na forum nie znalazłem żadnych informacji.
Na forum jest mnóstwo informacji o Cieplicach. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę hasło "Cieplice" i wszystkiego się dowiesz. Byłem w Cieplicach w październiku ubiegłego roku, z resztą po raz drugi. Okolica ciekawa ale same Cieplice, to nic ciekawego.
Cieplice są bardzo fajne, myślę że trafiłeś dobre sanatorium. W samym centrum Cieplic. Komunikacja miejska pod nosem, można pojechać do centrum miasta, do Karpacza i Szklarskiej Poręby i na zamek Chojnik blisko. Na wprost sanatorium masz fajny park zdrojowy. Polecam Cieplice.
Byłam w Cieplicach kilka lat temu. Jechałam że stresem bo blisko duże miasto. Być może nie było dużo rozrywek ( polecam termy) natomiast jeżeli jedziesz samochodem to atrakcji do odwiedzenia, pochodzenia po górkach nie do ogarnięcia w trzy tygodnie. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu. Może skrobniesz opinię po powrocie.
Ja również proszę o więcej informacji. Szczególnie o przylegającej budowie... czy to nadal trwa i jest uciążliwe?
Czy w tym obiekcie są jedynki?
Mogę jechać na turnus już w maju i się bardzo waham...
No i się porobiło. Ze względów rodzinno-zdrowotnych musiałem napisać wniosek o przesunięcie terminu wyjazdu do sanatorium. Teraz czekam na odpowiedź z NFZ kiedy i gdzie dostanę przydział.