Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ja tylko dochodziłam prywatnie na zabiegi, ale na mnie Leśnik zrobił dobre wrażenie. Dobra baza (brak basenu), czysto, przyjemne wrażenie.Przemili rehabilitanci i pielęgniarki. Trochę żałowałam, że nie wykupiłam tam pobytu.
Witam, ja też dostałam przydział do "Leśnik" w Sopocie w czerwcu.2025 ale odwołałam bo miałam wykupione wczasy w terminie, czytając opinie i lokalizację byłam przerażona, ośrodek w lesie , daleko od miasta i plaży, ale może ma jakieś ukryte zalety, ostatnie lata byłam w Kołobrzegu ARKA, i innych ośrodkach, zawsze jak prosiłam o miejscowość to taką dostałam może ZHDK miało wpływ a teraz klapa. Jak pisałam do NFZ odwołanie o zmianie terminu i sugerowałam blisko plaży dostałam znowu to samo miejsce / humor mi sie z rana zepsuł? termin od 2025-08-28 - 2025-09-18 (liczba dni: 21) nie wiem czy się cieszyć czy płakać proszę opiszcie mi jakie są zalety pobytu. Pozdrawiam Krysia
Nawiasem mówiąc ( pisząc), swego czasu mój zachodniopomorski oddział nfz chciał mnie tam wysłać.
Na moje szczęście zrządzenie losu ( ważne sprawy urzędowe i rodzinne), uniemożliwiło mi wyjazd
Pozdrawiam
Czytam opinie o Leśniku to mnie przeraża, ale szukam pozytywnych opinii bo dostałam skierowanie na sierpiń 2025 proszę opisać może ktoś tez tam jedzie w tym okresie