Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzisiaj kończę tydzień z nr około 13100. W sumie od grudnia ponad 23000 przeskoczyłam. Jeszcze nieśmiało liczę, że w kwietniu przydział dostanę na wakacje, bo te 10 miesięcy upływa w pierwszych dniach września. Urlop bym dostała, niestety od września będzie problem dlatego o te zwroty zawalczę. Pozdrawiam kolejkowiczów.
U mnie na ten moment jest numer 4660. Pod koniec kwietnia mija 18 miesięcy od powrotu z sanatorium. Myślałam o zwrotach ale w maju mam ważne wizyty lekarskie i komunie wnuczki. Mogłabym ewentualnie skorzystać ze zwrotu pod koniec maja ale do tego czasu mogę dostać przydział. Zatem będzie to raczej niespodzianka od NFZ .
Tymlil , według mnie , masz szansę na wakacyjny turnus. Gdzieś czytałam że NFZ przydziela z trzymiesięcznym wyprzedzeniem a nawet dłuższym. Więc głowa do góry ... będzie dobrze.
Trzymam kciuki Ja jednak w dopiero o zwrot będę mogła dzwonić więc pewnie przydział wcześniej będzie. Ostatnio przecież w kwietniu na październik/listopad dostałam, akurat w dniu jak się dodzwoniłam w sprawie zwrotu