Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Będziesz jechała do Świnoujścia własnym transportem czy PKP? Ja skorzystam z PKP tylko nie wiem jak się mam poruszać na miejscu (prom, taxi, komunikacja miejska?)
Archibald- spod dworca PKP w Świnoujściu jest przystanek autobusowy linii A i B / z wiatą, gdzie można przeczekać w poczekalni/, oba jadą na ul.Słowackiego ( na okrągło) i potem tylko 20 kroków w kierunku płn podejdziesz do Bursztynu...w internecie jest rozkład jazdy autobusów
.. Bilet normalny 4 zł, dla seniorów 2 zł.. tak najlepiej... Acha- jedzie się przez tunel i ok.20-25 min. Pozdrawiam serdecznie.
Nie ma za co..... Można promem też ale i potem trzeba znowu też i autobusem lub taxi... Od kiedy jest tunel wygodniej spod dworca PKP autobusem... pozdrawiam serdecznie..
Archibald pisze: 01 kwie 2025 10:41
Będziesz jechała do Świnoujścia własnym transportem czy PKP? Ja skorzystam z PKP tylko nie wiem jak się mam poruszać na miejscu (prom, taxi, komunikacja miejska?)