Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja jeszcze długo poczekam bo wniosek w grudniu składany, ale mogę brać urlop w maju lipcu i sierpniu więc liczę na zwroty o ile zdążę zadzwonić. Miałam nadzieję że skoro 10 miesięcy oficjalnego czekania mija we wrześniu a nr tak szybko spadały, że dostane najpóźniej w sierpniu. Zobaczymy
Ania06 pisze: 04 kwie 2025 18:18
Hmm, zastanawia mnie dlaczego tak szybko dostałam przydział.
Aniu, prawdopodobnie dostałaś ze zwrotów.... Miałyśmy prawie takie same numery, ja obecnie mam nr 2500 i nic. Od 2 dni dzwonię w sprawie zwrotów bo chciałabym pojechać kwiecień, maj. Ale nie jest łatwo, są tylko góry i wybór jest niewielki. Będę dzwonić w poniedziałek, bo jak mi powiedziano, w najbliższych dniach na pewno jeszcze nie otrzymam przydziału.
Ania06 pisze: 04 kwie 2025 21:20
Być może. . Żałuję, że nie napisałam prośby o konkretną miejscowosc. Uczymy się na błędach:-)
Szczerze mówiąc nie jestem zadowolona ,ale plusem jest termin. Jesli w najblizszym czasie nie dostaniesz orzydzialu, faktycznie poluj na dobry zwrot. Przynajmniej bedziesz zadowolona. . Nie wiem dlaczego tak szybko mnie "uszczesliwili". Planowałam pod koniec kwietnia dzwonić o zwrot. Pozdrawiam Cie serdecznie i życzę super miejscówki.