Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rakiem to nie , jak już to skorpionem .
A jakie miał pochodzenie ? ja tylko przypomniałem .
Dobrze że nie z "Trybuny Ludu" ...... bo to byłaby już nekrofilia .
Troszku tak, bo mam po południu i dzieli mi dzień pracy. Zwłaszcza że teraz okropnie brudna ....... szlifowanie . Jakoś trzeba będzie po zabiegach wymyślić czyściejszą pracę .
Tylko czy skorpiony chadzają do tyłu jak raki? Być może, ale to nie jest chód tak charakterystyczny jak dla raków. I teraz po co ten wywód? Ano po to, żeby coś wyjaśnić i móc zakończyć temat. Ani z Wałęsy klasyk, ani też nie mówi się, że skorpionem się ktoś wycofuje z użytych uprzednio słów. Wiadomo jednak, że często tu sobie żartujemy i piszemy z przymrużeniem oka. Także, krakowskim targiem , ja przymknę oko na podziały klasowe, a Ty na klasyka.
Oczywiście że tak . Przecież bez potrzeby nie atakujemy, a jedynie przed odparciem ataku cofamy się...... z podniesionym ogonem .
No popatrz , Ty się targujesz ........ gdzie to zapiszemy ? .