ROZMOWY NOCĄ
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Re: ROZMOWY NOCĄ
Dobranoc
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Pobiel ściany, to będziesz miała pole do popisu
Za kredą nie będę się rozglądał, bardziej pod nogi żeby o coś nie zawadzić
Może miałaś pełnię, ale u mnie już wczoraj na wieczór zaczęło się chmurzyć, a dzisiaj już całkowicie zasnute chmurami. Może popada jak zapowiadali
Miłego i spokojnego
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

Dzień dobry!
A co ty z dinozaurami chcesz się bawić?
Miłego!
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

"Piórkiem i węglem", "Tele echo", "Pegaz", "Wielka gra", "Sonda", "Eureka". " Kabaret Starszych Panów", "Klub sześciu kontynentów", "Małżeństwo doskonałe", "Studio 2", "W starym kinie", "Zrób to sam" czy "Z kamerą wśród zwierząt" to były cykliczne sztandarowe programy PRL-u, które przyciągały setki tysięcy telewidzów i to nie tylko entelegencję pracującą miast i wsi
A u mnie nawet troszku pokropiło, bo na padanie to byłoby zbyt mocne słowo
Nie mogłaś mnie zawołać ?
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

Dziękuję za wykład z geografii.
Poziom tv zależy obecnie od oglądalności. Tak działają prawa wolnego rynku. Jaki widz i jego zainteresowania, takie programy. "Kiedyś tego nie było, to jest teraz na czasie, to jest teraz w modzie "
Ale jak ktoś chce, to jest przestrzeń, gdzie można znaleźć ciekawe programy i tu polecę dokument traktujący o przemyśle kakao, które tak podrożało ostatnio.
https://youtu.be/_A60T4yzOMw?si=JOB03SBaFq57mw2p
Podczas oglądania tego typu dokumentów, a jest wiele innych dziedzin gospodarki, które działają w ten sam patologiczny sposób, przypomina mi się film fabularny, SF "Elizjum". Tylko czy to jest wyłącznie fantastyka naukowa, czy swego rodzaju alegoria do dzisiejszych czasów?
Taa, bo ja to miałam w planie dnia i bilety sprzedawałam na ten pokaz.
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

A zabawa z trupami to jak się nazywa ?Kleinehexe pisze: ...... A co ty z dinozaurami chcesz się bawić?![]()
![]()
......
Ależ nie ma za co
Dziękuję za taką modę
Nawiązujesz do SF. Ale to autorzy książek czy filmów przepowiadają przyszłość, a już teraz naszą rzeczywistość. W Chinach społeczeństwo jest monitorowane z rozpoznawaniem tożsamości na podstawie twarzy. Za chwilę będzie to w USA. Jesteśmy śledzeni za pomocą karty płatniczej. Nasze preferencje są zapisywane i zalewa nas kierunkowa reklama.
Ojej
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

Ponoć matura to bzdura.
A kto Ci każe być modnym?
Nie chcę komentować dzisiejszego świata, jest jaki jest i jak coś nie piep...., to się nic nie zmieni.
Chyba nie podejrzewasz, że ja z tych, co to w sytuacji nagłej, czy to pozytywnej czy wręcz przeciwnie, w pierwszym odruchu wyciągają smartfon, by kręcić filmik na Insta czy innego tiktoka.
I na tym dziś kończę. Honolulu!