Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry; wczoraj kolejka zatrzymała się na nr 7456 . Próbuję zrozumieć w jaki sposób NFZ przydziela skierowania i bardziej przypomina mi to loterię. Ania52 , składaliśmy wnioski tego samego dnia ( 29.11.24) , na starcie miałem o 12 nr więcej od Ciebie.Teraz mam 186 przed Tobą . Jedni dostają skierowania po 12 miesiącach , a inni po 9 , mając tą samą kolejkę. Na kiedy dostanę skierowanie czas pokaże. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy, tych oczekujących, spełnionych i niespełnionych na fajny przydział , pozdrawiam również kuracjuszy z " sanatorium miłość" , Zdrowych radosnych świąt
W moim przypadku było tak: zarejestrowanie 4 września 2024 r. - 28 marca 2025 r. otrzymanie skierowania z miejscem i terminem wyjazdu, czyli minęło 205 dni co stanowi 6 miesięcy i 24 dni. A ostatni wyjazd był luty/marzec 2023r.
Najlepszego na Wielkanoc dla wszystkich forumowiczów tych "znanych" i tych "nieznanych"
Witam wszystkich. Ja zjechałem z Ladka Zdroju cos 11 wrzesnia 2023. 26 pazdziernika 2024r lekarz wystawił skierowanie do NFZ , to było po 13 m-.ch. 8 stycznia tego roku dostałem skierowanie z data i miejscem wyjazdu do Szczawna Zdroju na 8 maja.Czyli bede w sanatorium po 21 miesiącach, tak jest w moim przypadku.
Czy ktos moze jest obecnie w Młynarzu w Szczawnie Zdroju i podzieli sie wrazeniami z pobytu?