Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hejka Śpiochy Podlaskie
Właśnie dostałam info,że NFZ ustawił mnie w kolejce o nr.64
Przybliżony czas oczekiwania 5 miesięcy (od daty wpływu)
Czy dostanę wiadomość przed świętami z miejscem i datą
Zawiela, 64 i to normalne nie poszpitalne ? Toż od razu powinni dać Ci skierowanie .... . Nie wiem czy "Zdrowie" ale myślę, że Ciechocinek dostaniesz, czego Ci życzę . We wrześniu szykuje się tam poważna grupa ale Ty chyba dostaniesz wcześniej .... . Czekam z Tobą
O proszę...obudzili się
Smerfetka1.... sierpień \pazdziernik bym stawiała....a co Panienka sobie życzy?
Wojtek... kurza twarz...a Ty gdzie pantofli napastował aaaa?????
Toż ja chyba nie w temacie.....muszę się poprawić...p r z e p r a s z a m ...jak Krystyna
W lipcu będzie 2 lata od ostatniego pobytu. Zobaczy czy mile zaskoczy nas NFZ.
Ponoć nas lekarz z warszawskiego NFZ kwalifikuje i mam pietra czy będzie pomyślna dla mojego męża
Trzeba być dobrej myśli.