Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sloneczko pisze: 25 kwie 2025 18:57
W Balladzie jasno? Przynajmniej rano poznasz ludzi na ulicy
Wieczorem w ciemnych lokalach wszyscy są młodzi i piękni
Pozdrawiam, baw się dobrze Gdyby nie pewna sprawa tez bym była
już w Iwoniczu
To prawda Sloneczko z tym rozpoznaniem ,ale ja jednak wole polmrok,i tez mi Ballada nie podchodzi
Abstynent a ja osobiście lubię światło, dużo światła, lubię widzieć dobrze osoby mi nieznane
i wiedzieć z kim naprawdę mam do czynienia Pozdrawiam
ZbigniewMax pisze: 26 kwie 2025 09:40
Witam, wczoraj Zdrojowa 5 osób wiekowo nie byłem zainteresowany, przenieśliśmy się do Ballady sprawdzić jak to wygląda po ciemku,i faktycznie fajnie było, cała sala 30-60+ i chyba najtańszy lokal.Odprowadzilismy z kolegą 5 pań do samochodu, wyglądały pod latarnią nadal atrakcyjne, czyli Ballada nie jest zła.W poniedziałek wieczorek zapoznawczy w Górniku,na koniec pobytu. Koniec deszczu czas na spacery.Pozdrawiam
Mówisz Zbyszku, że pod latarnią atrakcyjnie wyglądały
Hmmm .....faajnie. Baw się dobrze, pozdrawiam.
Maks życzę dalszego przyjemnego pobytu w Iwoniczu
Pod latarinią to tylko piękne stoją ...
Iwonicz fajne imprezy zaliczyłam w Krakowiaku w 2008 ech to było lato...
Ja zaliczałam kilka razy Iwonicz, jego atrakcje i imprezy.
Żal mi ściska cztery litery , ze nie mogę być teraz w tym
malutkim zadupiu, które jest moją perełką wśród takich mieścinek