Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Skierowanie wystawione i wysłane drogą elektroniczną 4 marca, dzisiaj - tj. 19 marca zmiana statusu na oczekujące. Numer w kolejce ok 17000, przybliżony termin oczekiwania 8 miesięcy. W czerwcu minie 18 miesięcy od powrotu z sanatorium, wówczas spróbujemy powalczyć o zwroty. Pozdrawiam oczekujących...
Dzień dobry,
dziś otrzymaliśmy przydział do sanatorium w Kołobrzegu od 12.08.2025.
Okres oczekiwania 6 m-cy, a miało być 10
Może ktoś był był ostatnio w GRYFIE?
Pozdrawiamy
Wreszcie się doczekałem. Wprawdzie to nie Bieszczady, ale zawsze jakieś Góry. NFZ zaczął odliczanie 06.11.24 od numeru 20867. Wczoraj 23.04.25 otrzymałem skierowanie do Lądka sanatorium Jubilat. Przy numerze 219 skończyło się oczekiwanie! Pobyt od 05.06 - 26.06. Czy może Ktoś był już w 2025r w tym sanatorium? Podpowie jakie pokoje, jak wygląda przyjmowanie Nowych Kuracjuszy? Oczywiście po powrocie coś na piszę o pobycie w Jubilacie. Pozdrawiam.
Witam, proponuję zadać pytania "piętro wyżej" w temacie Oceń sanatorium Opinie o sanatoriach podając nazwę i lokalizację sanatorium - znacznie łatwiej będzie otrzymać odpowiedzi na nurtujące pytania. Pozdrawiam, udanego pobytu życząc, bo termin rewelacyjny.
Wiem. Niestety z 25r, tylko zapytania bądź inf. o planowanym pobycie. Trochę " enigmatycznych " inf. jest z 23 i 24r. To okres ówczesnego remontu. Może pojawi się jeszcze inf. z tego roku nim wyjadę? Pozdrawiam
Witam wniosek złożony 24.X.2024r , wczoraj 5 V numer 62 w kolejce i mam nadzieję , że w końcu 6 V 2025 r dostaniemy wyczekiwane skierowaniei mam nadzieję , że wreszcie po raz pierwszy morze , rower , zabiegi , okolica to wszystko sprawi , że poczuję się lepiej mentalnie i fizycznie. Pozdrawiam oczekujących .
Dzień dobry wszystkim, właśnie przebywam w tym obiekcie, wiecie co nie ma co narzekać jest remont starają się jak mogą, naprawdę nie jest źle jak nie którzy pisali opinie, kuchnia ne miejscu robi posiłki, zabiegi są na miejscu też poza tym że basen jest trochę oddalony, ale spacer to też rehabilitacja . A co do pokoi są ok, to tylko trzy tygodnie....Szkoda że na miejscu w ośrodku nie ma kawiarni lub czegoś podobnego, ale podobno ma być. Pozdrawiam obecnych kuracjuszy oraz przyszłych.. No i cały personel który stara się dbać o nas jak ne jlepiej...
Dzień Dobry Człowiek50. Rozumiem, że przebywasz w Lądku Jubilat? Jeśli tak, to poproszę o kilka inf. Jak logistycznie wygląda przyjęcie Nowych kuracjuszy, jakie przydzielane są pokoje, np. 2- osob.? Jest szansa na " jedynkę "? Remont dotyczy pokoi czy elewacji czyli balkonów, okien. Jest dostępny parking, domyślam się, że płatny? Bo zabiegi wszystkie w samym sanatorium, poza basenem? Byłoby miło przeczytać wrażenia całościowe po zakończonym turnusie. Ja wyjeżdżam 05.06. Pozdrawiam i życzę Udanego Turnusu do końca.
Mijają trzy miesiące od złożenia skierowania i aktualny nr w kolejce to 5000, Całkiem niezła średnia ca 4000/m-c - jak tak dalej pójdzie to pod koniec czerwca lub na początku lipca mogę otrzymać przydział.