Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Trzeba uzasadnić prośbę i trzymać kciuki żeby uznali. Raczej impreza w rodzinie czy brak urlopu odpada. Koleżance uzasadnienie uznali (ważne wizyty miała lekarskie i badania bez możliwości przesunięcia) tylko termin zmienili, sanatorium to samo.
Otrzymałam poradę na priv , aby zrezygnować , złożyć zaraz po tym nowy wniosek i po nadaniu numeru , dzwonić o zwrot dobre to - nie chodzi o mnie , ale o kogoś bliskiego .
Dzisiaj dzwoniłam w sprawie zwrotów, to był do wzięcia tylko Horyniec-Zdrój albo Gołdap (nawet dla dwóch osób), wyjazd w ten piatek. Podziekowałam grzecznie i czekam na lepsze miejsca. Mam numer 8800 to mam pewnie jeszcze jakieś 3 tygodnie zanim sami wyznaczą mi miejsce pobytu w sanatorium.
Ja o ZWROTY dzwoniłam dwa razy dziennie , bo do oddziału one wpływają cały dzień. Dzwoniłam po 8 i około 11. Po trzech dniach "zdobyłam" to co chciałam.... Powodzenia.
super, Ewika gratuluję Ci, że utrafili w w Twój gust. Ale chciałam sie z wami podzielić innymi spostrzeżeniami . Byłam w prawdziwym szoku jak sie okazało, że za pierwszym razem i bez problemów się dodzwoniłam. Panie w NFZ są przesympatyczne i kazdemu jak tylko mogą dopasują wyjazd.