ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- Atja
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2014 18:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 13
- Podziękował: 1 raz
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Śpieszę poinformować że ja dzisiaj wydzwoniłam zwrot do Krynicy od 12 mają. Co prawda trochę mnie zmartwił fakt że do Mirlca ale w sumie lubię chodzić.
Najważniejsze że zdążę wrócić fo domu przed szpitalem Męża.
Pozdrawiam
GratulujęAtja pisze: 28 kwie 2025 22:56 Hej. Gratuluję Wam przydziałów.
Śpieszę poinformować że ja dzisiaj wydzwoniłam zwrot do Krynicy od 12 mają. Co prawda trochę mnie zmartwił fakt że do Mirlca ale w sumie lubię chodzić.
Najważniejsze że zdążę wrócić fo domu przed szpitalem Męża.
Pozdrawiam
Ja niestety nadal nic nie upolowałam
Wszystkim pozostałym również gratuluję przydziałów
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 8 razy
No to jedziemy na tym samym wózku...nadal czekamyolikkk pisze: 29 kwie 2025 08:19
Gratuluję![]()
Ja niestety nadal nic nie upolowałam![]()
Wszystkim pozostałym również gratuluję przydziałów![]()
![]()
DziękiGość pisze: 29 kwie 2025 08:29 OLIIIIIIIIII w końcu i dla Ciebie zaświeci słoneczko![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Vwmo7twnBYE
![]()
No i zaświeciło
Inowrocław Energetyk od 14 maja czyli prezent urodzinowy dla męża, bo ma w tym dniu urodziny
Dwa podejścia dziś i pierwsze to był Połczyn Borkowo. Już pani zaczęła rezerwację, ale zanim wpisała numer od męża to już zniknęło drugie miejsce
Też super miejscówka, ale umknęła i trudno.
Z Energetyka też się bardzo cieszymy, choć to już trzeci wyjazd do Inowrocławia, bo już byliśmy w Kujawiaku i Modrzewiu.
Za każdym razem byliśmy bardzo zadowoleni i wierzę , że tym razem będzie tak samo
Dwa lata temu byliśmy w Modrzewiu w podobnym terminie, przełom maja i czerwca. Trafiliśmy na dni Inowrocławia , więc było dodatkowo sporo ciekawych imprez. Ciekawe kiedy w tym roku będą dni Inowrocławia
Był też Horyniec do wyboru, ale byliśmy tam już kiedyś w zimie i jednak wolimy Inowrocław z cudnymi parkami, tężnią itp atrakcjami
Wszystkim oczekującym życzę równie udanych przydziałów, zarówno trafnych terminów i fajnej miejscówki
Na bank pomogła piosenkaZAGUBIONY pisze: 29 kwie 2025 16:27 Dzięki![]()
![]()
No i zaświeciło![]()
Inowrocław Energetyk od 14 maja czyli prezent urodzinowy dla męża, bo ma w tym dniu urodziny
Dwa podejścia dziś i pierwsze to był Połczyn Borkowo. Już pani zaczęła rezerwację, ale zanim wpisała numer od męża to już zniknęło drugie miejsce![]()
Też super miejscówka, ale umknęła i trudno.
Z Energetyka też się bardzo cieszymy, choć to już trzeci wyjazd do Inowrocławia, bo już byliśmy w Kujawiaku i Modrzewiu.
Za każdym razem byliśmy bardzo zadowoleni i wierzę , że tym razem będzie tak samo
Dwa lata temu byliśmy w Modrzewiu w podobnym terminie, przełom maja i czerwca. Trafiliśmy na dni Inowrocławia , więc było dodatkowo sporo ciekawych imprez. Ciekawe kiedy w tym roku będą dni Inowrocławia![]()
Był też Horyniec do wyboru, ale byliśmy tam już kiedyś w zimie i jednak wolimy Inowrocław z cudnymi parkami, tężnią itp atrakcjami![]()
Wszystkim oczekującym życzę równie udanych przydziałów, zarówno trafnych terminów i fajnej miejscówki![]()
![]()
[/quote]
Zapewne pomogła
Dzięki