Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
spotkałem dziś znajomego 70 latka/ale wygląda b.młodo/,opowiadał mi ,jak spotkał młode dziewczyny około 25 latki,chciał je spytać o której odjeżdża autobus,i dostał odpowiedź:niech runo leśne od nas odejdzie.ale się uśmiałem,oj młodzież
Maxiu to Twoj znajomy winien być czy czuc sie wyrozniony!!
W styczniu w SSC jednym z najwiekszych centrow handlowych w Polsce Spotkałem Mego wnuka z rodzicami na Zakupach. postanowilem maluszka porwać na bardziej interaktywne zwiedzanie niz tylko Sklepy i Butiki tam moszły mama i babcia Janka.
My natomiast rozpoczelismy zwiedzanie od karuzeli do kolejnych miejsc ktorymi moze być zainteresowany 13 wtedy miesieczny Przystojniak a okolicach CENTRUM -..Centrum nieopatrznie pojawily sie 2 wg mojej oceny nastolatki z ..zapytaniem czy stwierdzeniem..
Ojczulku z ktora się chcesz za ..100 zabawic bo druga zaopiekuje sie synkiem!!!!
SZOK
Totalny SZOK Ojczulek z Synem wytłumaczyłem ,że pełnie zaszczytna Funkcje Kochanego dziadka i nie jestem ..zainteresowany...nieopatrznie pojawił sie Mój Zawodnik -Wychowanek kolega ze szkoły owych nastolatek i pośrednio wytłumaczył mi zasady panujace w Centrach handlowych.
I obecnie mam DYLEMAT do jakiej kategorii mam się zaliczać???????
Wiem ze mówia o nas...STARSI....STARSZA....WAPNIACY...DINOZAURY...tak sie mowi w szkole...to slyszalam,ale o RUNIE LESNYM...nie..ale czlowiek uczy sie do końca zycia,czym nas jeszcze zaskoczą..
Z tego co wiem moje dzieci o nas wyrażają się per rodzice i to nie tylko w naszej obecności ale wiem, że tak mówią zawsze. Wpływ na to ma chyba w dużej mierze wychowanie. Jestem dumny z tego, że takie mam dzieci. Niestety ja byłem trochę inny nad czym ubolewam .
......wiecie tak narzekają na to młode pokolenie ,,,no są troszkę inni niż my ale jak wyniosą z domu pewne zasady to na pewno nie będą się zwracać do nas ...próchno ...czy mech kiedyś jak miałam bardzo ciężki czas mój syn zadzwonił i bardzo szybko się zorientował że z mamą coś się dzieje ...nie minęło 40 min.jak wchodzi do domu w koszulce z napisem mam fajnego tatę ...uśmiechnęłam się przytuliłam a kiedy się odwrócił na plecach miał drugi napis a żebyście zobaczyli moją mamę ...wszystko mi bardzo szybko przeszło bo wiem że mam silną podporę w domu i jestem pewna że nigdy nikomu nie ubliżą i mogę na nie liczyć
Często powtarzam, że gdyby moje dzieci były takie jak ja byłe to bym je ...., a ja wcale aż taki zły nie byłem. Obecna młodzież wcale nie jest zła ale nie mówimy tu o skrajnościach, które zawsze były i będą.
Sama byłam świadkiem w tramwaju jak młody chłopak zwrócił kobiecie uwagę żeby wpłynęła na zachowanie swojego dziecka, które kopało w oparcie siedzenia a babci która na nim siedziała aż głowa odskakiwała.(ogólnie zachowanie dziecka było skandaliczne) Na co kobieta powiedziała,ze wychowuje bezstresowo swoje dziecko i żeby się nie wtrącał. Młodzieniec wychodząc z tramwaju wyciągnął gumę z buzi i przykleił kobiecie na czole. Co pan robi ???..mówi kobieta... Nic ,ja też byłem wychowywany bezstresowo i wysiadł a wszyscy w tramwaju zaczęli bić dla niego brawo.