Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
I wykrakałam przed chwila dzwoniła kuzynka , że Jej córka przyjedzie do nas w niedzielę , zapraszać na swój ślub i weselisko ... nie wiem tylko na kiedy
Gieniu ja za miesiąc mam Złote Gody mojej siostry i szwagra więc będzie duża impreza a w przyszłym roku dwa wesela mojej bratanicy i bratanicy męża, na razie wiemy o dwóch ale wszyscy już pełnoletni więc nie wiadomo czy się coś między czasie nie zmieni
Dzień dobry .
Kolejny wiosenny ,pogodny dzień .
Paczuszka zagościła ,dobre wiadomości pozostawiła .
Same imprezy ,zaproszenia ,nie mam ,komunii ,wesel ,dobrze nie trzeba przygotować
prezentów . czas szybko leci ,już maj .
Okres grillowy ,czas rozpocząć .
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam. https://www.bing.com/videos/riverview/r ... ajaxhist=0
Po Komunii tj imprezie rodzinnej bz. Alko
W sobotę umówiona jest tzw impreza dla dorosłych
Dobre jedzenie, smaczne było, na świeżym powietrzu, czas odpocząć i napić się kawy może owoce, bo ciacha nie wcisnę, zapraszam
Tyle czasu i siedzenia za stołem ale po trawie też pochodzić trzeba było , rozruszać kości
Pozdrawiam i życzę przyjemnego wieczoru
Witam, witam
7 osób na obiedzie - w sumie 8, trzeba było się spreżyć
Jest ok . Święta w końcu
Ciekawe masz strony Gieniu
Jutro znów impreza ale już nie u mnie
Mieniamy się miejscem imprezowym, nasiadówkowym ale niektorzy goście ci sami
Wszystko w granicy 500 m. , więc blisko
Pozdrawiam