ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Jakby się kto pytał to jestem w łóżku ;) ...... dobranoc :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , to gościem w gościnę gościńcem do gospodarzy się udałaś :lol: .
Już myślałem że wszystko pójdzie pomyślnie......... to mi jednego worka brakło :oops: . Tak czy tak to od dzisiaj powoli można wprowadzać odpoczywanie. Jeszcze zakupy i może flaczki........ z flaków zrobię :lol: . Będzie przekąska na parę dni :) . Myślałem żeby jeszcze przed majówką zrobić, ale nie udało się czasu wygospodarować. Ale niektóre rzeczy zaczęły stawać okoniem i pomieszały szyki :roll: . Na szczęście powoli wraca na swoje tory :) .
Miłego i słonecznego świętowania :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak jakoś w ten deseń. ;) :lol:
Dzień dobry :kwiat: , słoneczny jeszcze troszku rześki. :D
Zaraz ruszam do miasta, bo mam pewne interesa do załatwienia. ;)
Odpoczywaj, pichć, co tam Ci smakuje :oops: i niech wszystko śmiga w swoich torach. :D
Miłego :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Będzie śmigać jak będę toromistrzem :roll: ...... a na razie to na drezynie pojeżdżam :lol: .
Załatwiaj interesa ;) . Ja też idę ale nie do miasta, oddać to co nie potrzebne :P .
Dymkę kupiłem....... żeby mieć więcej roboty :lol: . Ale będzie przynajmniej świeży szczypior do chlebusia :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A daj spokój z tymi interesami. :roll: Myślałam, że wszyscy powyjeżdżali, to będzie spokój w mieście, a tam Armageddon. :o :shock:
To się wajcha trochę nakorblujesz. ;) :lol: A daleko tą drezyną zamierzasz pomykać? :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tam gdzie tory prowadzą...... planowane :lol: .
Niestety :roll: , ludzie zamiast wypoczywać to po galeriach się włóczą :shock: . Na autobus który kursuje co dwadzieścia minut, czekałem pół godziny :evil: . Ale już jestem w domku, wodopój zaliczony, to tylko chwilkę odpocznę....... na siedząco ;) i do sadzenia dymki się zabiorę, co by do niedzielnej jajecznicy były nowalijki :lol: . A potem to już odpoczywam całą gębą....... na leżąco :lol: .
Ty to masz dobrze. Wyskakujesz przed ganek i już sielsko anielsko :D , albo na trawce, albo na ławce, albo w słoneczku, albo w cieniu :P ........ a ja mam tylko stary materac :oops: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A może lubią tak wypoczywać? :? Każdy wedle potrzeb. :) Zresztą, oni wpadli na ten sam pomysł co ja, że dziś mam czas załatwić to, na co nie było w normalnym trybie. :roll:
Sielski anielsko i owszem jest, :D ale żeby nie było tak różowo, to pamiętaj, że jest przy tym też trochę roboty, której w bloku nie ma. :oops:
Jestem cała w sosnowej żywicy, mogę robić za choinkę zapachową do auta. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W samochodzie to raczej bym Cię nie zostawiał, w kącie też nie stawiał. Ale wolałbym Cię ubrać jak choinkę :D ........ w same łańcuszki ;) .
Jest i nie jest :roll: . To są prawie dwie strony medalu, jak plusy i minusy :lol: ....... chyba że się trafi na uciążliwych sąsiadów :evil: .
Jak czekałem na autobus to w samochodach zdecydowana większość to ludzie w podeszłym wieku, także na brak czasu nie narzekają :roll: . Ale ciągłe narzekania na drogą benzynę, choć jest tania to non stop słyszę :evil: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale to nie Boże Narodzenie. :P
Wszystko ma plusy i minusy, te dwie strony medalu. Dlatego nigdy nie powiem, że tylko mieszkanie w domu jest dobre. A uciążliwego sąsiada można mieć też za płotem. :roll: Dużo zależy od nas, jacy jesteśmy dla otoczenia. :)
Tania benzyna? A gdzie jest taka? :? :o
ODPOWIEDZ