Rymanów Zdrój od 14.05

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Rymanów Zdrój od 14.05

Post autor: Samosia »

Wyjeżdżamy do Rymanowa Zdroju....sanatorium ,,Anna"...od 14.05 do 04.06.2025r.....może jeszcze ktoś ma ten sam termin i to samo sanatorium :?: :?: :?:
goja54
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2020 14:07
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Rymanów Zdrój od 14.05

Post autor: goja54 »

Witam Cię Kontek :kwiat: Jadę do sanatorium Eskulap od dnia 13 maja. Pierwszy raz do Rymanowa Zdroju. Jadę dzień wcześniej, mam zarezerwowany pokój na kwaterze. Czy ktoś jeszcze ma ten sam termin pobytu turnusu od 13 maja ? Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Goja54... My zaczynamy 14.05 też chcieliśmy jechać dzień wcześniej ale w naszym sanatorium na chwilę obecną nie ma takiej możliwoście tzw.przedprzyjazdu....jak to nie tajemnica...to gdzie masz zrobiona rezerwację❓❓❓Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Archibald
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 paź 2021 13:53
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Archibald »

Ja bym na Waszym miejscu nie bawił się we wcześniejsze przyjazdy. Spokojnie nocnym autobusem z Katowic dojedziecie skoro świt do Rymanowa i zapewniam, że będziecie pierwsi w kolejce do przyjęcia. Tak przynajmniej było u mnie dokładnie rok temu, bo 5 maja 2024 r, tyle, że w Świteziance.
goja54
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Samosia pisze: 02 maja 2025 15:32 Witaj Goja54... My zaczynamy 14.05 też chcieliśmy jechać dzień wcześniej ale w naszym sanatorium na chwilę obecną nie ma takiej możliwoście tzw.przedprzyjazdu....jak to nie tajemnica...to gdzie masz zrobiona rezerwację❓❓❓Pozdrawiam :kwiat:
WITAJ Samosia . Noclegi mam zarezerwowane w Iwoniczu Zdroju ul. Ogrodowa 28 Zajazd Zacisze. Pozdrawiam. Miłego dnia.
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Archibald pisze: 03 maja 2025 12:34 Ja bym na Waszym miejscu nie bawił się we wcześniejsze przyjazdy. Spokojnie nocnym autobusem z Katowic dojedziecie skoro świt do Rymanowa i zapewniam, że będziecie pierwsi w kolejce do przyjęcia. Tak przynajmniej było u mnie dokładnie rok temu, bo 5 maja 2024 r, tyle, że w Świteziance.
Zobaczymy co nam powiedzą w poniedziałek w biurze obsługi kuracjusza bo dzwoniąc do ,,Anny" gdy zapytałam o przedprzyjazd to pani udzieliła bardzo lakonicznej odpowiedzi i sama powiedziała aby pytać u żródła....więc decyzja czym i kiedy jedziemy zapadnie w poniedziałek🤔
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: Dzia_dek »

goja54 pisze: (...) Noclegi mam zarezerwowane w Iwoniczu Zdroju ul. Ogrodowa 28 Zajazd Zacisze.(...)
Goja coś bardzo namieszałaś w swoim poście. W Iwoniczu Zdroju jest ulica Ogrodowa, ale na 100% nie ma tam
zajazdu "Zacisze", który jest W Rymanowie Zdroju /na ulicy Ogrodowej/ i myślę, że właśnie to drugie miejsce
miałaś na myśli. ;)
kontek10
Na forum od: 24 mar 2025 21:44
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: kontek10 »

Witam Cię Kontek :kwiat: Jadę do sanatorium Eskulap od dnia 13 maja. Pierwszy raz do Rymanowa Zdroju. Jadę dzień wcześniej, mam zarezerwowany pokój na kwaterze. Czy ktoś jeszcze ma ten sam termin pobytu turnusu od 13 maja ? Pozdrawiam.
[/quote]

Witaj, też będę dzień wcześniej , ale do Rymanowa dojadę późno w nocy . Pozdrawiam
goja54
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Tak, oczywiście pomyliłam się :) Nocleg mam zarezerwowany w Rymanowie Zdroju na kwaterze. Pozdrawiam. :kwiat: .
ODPOWIEDZ