Dom Zdrojowy nr 7 Jedlina Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
marysiaa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2012 16:31

Dom Zdrojowy nr 7 Jedlina Zdrój

Post autor: marysiaa »

Dzień dobry:)

Czy może ktoś wie jakie są tam warunki czy jest czysto, czy zabiegi są dobrze wykonywane, czy w pokojach da się mieszkać, mam tam jechać w połowie kwietnia po tym co przeczytałam w internecie to jestem przerażona.
Bardzo proszę o informacje Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Dom Zdrojowy nr 7 Jedlina Zdrój

Post autor: andrzej1955 »

Witam ocene masz na 5 stronie i nie panikuj,w kazdej chwili mozesz pojsc do NFZ i poprosic o zmiane miejsca-pozdrawiam i zycze powodzenia ;) :roll:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam zagladnij jeszcze na strone 17,pozdrawiam ;) :roll:
marysiaa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję andrzej1955 :)

Przeczytałam wpisy kuracjuszy z Jedliny :| Skorzystam z Twojej rady nie mam zdrowia żeby ryzykować. Może uda mi się zamienić skierowanie ale z moim pechem wątpię czy się uda :| Pozdrawiam :)
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

Witaj Marysiu.
Nie rezygnuj i nie przejmuj się tym co inni piszą.
Dom zdrojowy ma pokoje czyste ładne z łąziekami i po remoncie.
Co prawda to mała mieścina ale za to jest gdzie pospacerować.
Jest pani Kasia która wspaniale organizuje różne wycieczki i zabawy dla kuracjuszy.
Jedzesz w kwietniu zapewne nie będziesz się nudzić.
A co do zabiegów wszyskie są w Domu Zdrojowym na parteże oprucz gimnastyki w Warszawiance ale to zaledwie 2 minutki.
Lekarze jak i pielęgniarki są okej , mili i pomocni.
Zajrzyj sobie w google-Jedlina Zdrój.Życze miłego wypoczynku
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

Wyszukiwanie zaawansowane- masz po prawej stronie ekranu na góże na niebieskim tle.wystarczy że wpisze Jedlina zdrój i naśniesz ,,szukaj,, Tam masz wszyskie wpisy kuracjuszy najlepiej czytaj te ostatnie .
marysiaa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję Gosiu :)

Na forum pod hasłem Jedlina Zdrój występują dwa domy zdrojowe Dom Zdrojowy ( dawny przedwojenny ekskluzywny hotel) i Dom Zdrojowy nr 7 z oddziałem tzw szpitalem uzdrowiskowym. Dom Zdrojowy ma dobre notowania choć niewiele a Dom Zdrojowy nr 7 raczej złe, ale też niewiele. Tak więc można powiedzieć, że jest to niezły teren to przeprowadzenia badań doświadczalnych. Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę tylko udanych kuracji :)
lilka2001
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 paź 2011 13:55
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: lilka2001 »

Marysiu
Dom Zdrojowy w Jedlinie jest bardzo fajny masz wszystkie zabiegi na miejscu, nigdzie nie musisz chodzić. Wróciłam z Jedliny w grudniu przed samymi Świętami przeczytaj moją opinię z 28 grudnia - tam masz wszystkie szczegóły. Nie zmieniaj lokalizacji, bo w kwietniu będzie tam pięknie. Jest dużo terenów spacerowych, lub wycieczkowych w zależności od tego na co Ci zdrowie pozwala. Jest cisza i spokój można naprawdę wypocząć , wyciszyć się , zrelaksować i nabrać sił zarówno fizycznych jak i psychicznych. Pozdrawiam Lilka.
ODPOWIEDZ