Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Basiu , Dzień dobry Wszystkim
Poszłam spać o godzinie 22 a i tak spałam nie całe 4 godz.
Chłodno lecz 16 stopni w południe to już na samą myśl jest cieplej
Życzę udanego, bezstresowego dnia
Lubię moją Warszawę, nawet bardzo lubię, ale załatwianie spraw to mocno pracowite zajęcie. Wczoraj zjeździłam pół miasta a i w nogach 10 km. Dzisiaj prawie powtórka z rozrywki i chwila oddechu, bo dłuższy przejazd autobusem. Na szczęście już w kierunku domu. Tam też czeka mnie rewolucja, bo wymieniają mierniki wody ( mam dwa piony).
Na szczęście z dwudniowego penetrowania miasta jestem zadowolona. No i pochwalę się, od dzisiaj jestem posiadaczką karty parkingowej N+ co daje mi możliwość bezpłatnego korzystania z każdego miejsca, nie tylko na kopercie. Trochę jednak to życie ułatwi.
Basiu
Kiedyś po Warszawie też latałam, jak tam pracowałam ale
Chwilą pewna i może to powietrze jakieś odebrało mi tą możliwość
Dlatego podziwiam Ciebie, że jesteś taka zaradna i zorganizowana. Karta parkingowa faktycznie ułatwi życie
Pozdrawiam Pogaduszki i życzę udanego wieczoru
Dzień dobry,
wczorajszy dzień był zdecydowanie cieplejszy , tak prawdziwie wiosenny
- tak lubię.
Dzisiaj kino i uroczystości pogrzebowe, samo życie
Martinko, to chyba do Felice (mam na myśli Twój ostatni post), ale nie jest to takie istotne
Dobrego dnia wszystkim
Dzień dobry pogaduszkom
Deszcz trochę popadał rano, według zapowiedzi tak ma być przez dwa tygodnie. Mam nadzieję ,że czerwiec okaże się łaskawy bo 5 wyjeżdżam. Mam nadzieję, że fart pogodowy mnie nie opuści.
Dzień dobry .
Wietrzny ,pogodny dzień ,deszcz wskazany
Felice ,zapewne ,miasto siarki
Martinko ,dbaj o zdrówko
Numerka do sanatorium ,jeszcze nie ma .
Zimne ogrodnicy, zimna Zośka
Spokojnego ,miłego dnia ,pozdrawiam.