Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Składałam w listopadzie, dziś przydział od 2 września, Amer-pol Polańczyk, tak jak prosiłam NFZ. Przydział poniżej numeru 400. Jestem wniebowzięta bo Polańczyk pokochałam miłością wielką podobnie jak Krynicę Zdrój
Już mam.przy nr 880 dostałam na październik Gracja w Ciechocinku.malo jest informacji o tym sanatorium.Może ktoś był i napisze czy zabiegi są na miejscu ? basen?
Pozdrawiam.
Gratulacje - w cenniku na stronie mają "gimnastyka w basenie solankowym" to chyba basen jest. Ja jeszcze czekam, tydzień wcześniej złożony wniosek i rano nr 490