ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Słodkich snów :D ....... ja jeszcze w pracy :P .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , na dzisiaj koniec pracy....... tej wymagającej :roll: . Dobrze że dzisiaj lekki luzik i relaksacyjne....... prace :lol: .
Ciężkawo się dzisiaj wstawało, ale po paru próbach wreszcie się udało :P . Deszczyk w nocy zagościł i przez parę godzin stukał w parapet.
Nie czuję się skazańcem, dlatego takie okresy nie biorę pod uwagę...... choć nie mówię, że się nie uczę :lol: .
A na razie miłego i spokojnego :D i do wieczorka 8-) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Nie dziwię się, że ciężko Ci się wstawało, jak pracowałeś do późnej nocy. :roll:
Dzień dobry :kwiat:
Doradziłabym, żebyś się tak nie przepracowywawł, ale jakoś mi nie wypada, jak sama mam na horyzoncie bardzo pracowity okres (w sensie czasu ;) :lol: ) Najbliższej 4 tygodnie to będzie ultramaraton. :o :shock:
Przyjemnych luzików :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję :kwiat: , luziki już się skończyły :roll: . Jeszcze przy okazji zakupy materiałowo-spożywcze zrobione. Sałatka jarzynowa też :) ...... prawie pięć litrów :lol: . Akurat przez następny tydzień nic nie będę gotował :P . Zupka dyniowa będzie do wyborów :o .
Chciałem zakisić ogórki, a tu czosnek zrobił się pusto-zapleśniały :evil: . Jutro muszę kupić nowy i dokończyć dzieło....... będzie zakąska do obiadowych kanapek :lol: .
Niestety przy niektórych pracach przerywanie nie tylko jest nie wskazane, ale wręcz zabronione ;) . Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu uda mi się te dodatkowe prace skończyć, a Wieliczka wspomoże zdrowotnie i ograniczy zapędy pracoholiczne :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widzę, że realizacja zaplanowanych przedsięwzięć postępuje. :D Cieszę się razem z Tobą, zwłaszcza, że u mnie dzienny limit prac także zakończony pozytywnie. :D Udało mi się nawet zawstydzić AI w telewizorze. :o :shock: :lol: Także spokojnie można w GPS wpisywać kieruneka Łóżkowic. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja bez nawigacji trafiam ;) ....... to co wskakujemy ? :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Brawo Ty. :P
Dobrej nocy :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kolorowych :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , jakbym nie do swojego, to może i nakierowanie byłoby potrzebne ;) . Do swojego to z zamkniętymi oczami :P .
Chwila przerwy i jeszcze ze dwie może trzy godzinki pracy :roll: . Jutro już inne obowiązki czekają i trzeba wypocząć, bo mogą się przeciągnąć....... do poniedziałku :lol: .
Kleinehexe pisze: 15 maja 2025 22:40 ........ Udało mi się nawet zawstydzić AI w telewizorze. :o :shock: :lol: ........

A jaka to inteligencja, jak nawet tv nie masz ? :o :roll: .
Podpowiadaczka w Google jeszcze się długo musi uczyć :oops: , albo nauczyć się kojarzyć :P .
Miłego zakończenia tygodnia pracy :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przecież wiadomo, że do własnego łóżka to człowiek dojdzie bez koordynatów. To był tylko taki niby żart. Widać był to suchar. :oops: :lol:
Dzień dobry. :kwiat: Pogoda zwariowana, jak w kotle miesza się wszystko. :mrgreen:
Nie mam telewizji, ale telewizor mam, a właściwie smart tv, a więc taki mini komputer. Może nie ma tam AI, tylko funkcja głosowego wyszukiwania programów, ale że ona głosowo odpowiada na moje polecenia, to tak na nią mówię. :D Wczoraj musiałam przypadkowo przycisnąć na pilocie tę funkcję, nie wiem co usłyszała "AI", ale powiedziała, że czuje się zawstydzona. :o :shock: :lol: Się uśmiałam. :D
Dzięki :kwiat: , wzajemnie. :D
ODPOWIEDZ