Opinia Sanatorium Solinka w Polańczyku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Danuta-Stalowa-Wola
Na forum od: 15 maja 2025 10:04
Oddział NFZ: Podkarpacki

Opinia Sanatorium Solinka w Polańczyku

Post autor: Danuta-Stalowa-Wola »

Byłam w sanatorium Solinka w Polańczyku, w kwietniu i maju 2025 r. Z pobytu jestem bardzo zadowolona. Wyżywienie i obsługę oceniam na bardzo dobry. Zabiegi wykonywane fachowo i bez zbędnego czekania. Szczególnie pragnę podziękować Pani dr Aleksandrze za troskliwą opiekę w trudnych dla mnie chwilach oraz Panu Andrzejowi, który jest rehabilitantem. Zajmował się mną z dużym zaangażowaniem i oddaniem, bardzo się troszczył. Udzielił mi dużo cennych porad. Jego wiedza fachowa jest na wysokim poziomie. Prowadząc ćwiczenia w plenerze, zawsze był miły, pomocny. Kuracjusze z przyjemnością chodzili na poranną gimnastykę, gdyż stwarzał luźną atmosferę, często z uśmiechem i żartem, że chciało się ćwiczyć. Bardzo miło będę wspominać pobyt w Solince pomimo nieprzyjemnych zdarzeń jakie mnie spotkały, ponieważ to fachowa pomoc i życzliwość zrekompensowały trudności będące skutkiem tych zdarzeń.
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 32 razy

Re: Opinia Sanatorium Solinka w Polańczyku

Post autor: Bibi2 »

Miło czytać - dziękuję :)
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Martinka »

Dołączam się do wypowiedzi Basi :kwiat:
Miło, że kuracjuszka jest zadowolona :o :)
Pozdrawiam życząc dużo zdrowia :kwiat: :kwiat: :serce: :kwiat:
Mark1
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 lut 2020 12:05
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Mark1 »

Danuta-Stalowa-Wola pisze: 15 maja 2025 11:30 pomimo nieprzyjemnych zdarzeń jakie mnie spotkały
A mnie interesują te zdarzenia... bo czytając to wyszła mocna laurka dla personelu...
ODPOWIEDZ