Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie u mnie kukiełki dzisiaj w przeglądarce Kołobrzeg Perła Bałtyku termin 14 10 2025r dzwonię do NFZ Pani informuje,że mam czekać na papierową informację.To co w przeglądarce informuje,to jest czasem mylne , przecież ja urlop muszę zaklepac No cóż trzeba czekać
Tak tak wczoraj mewa ,a dzisiaj perła nawet się troszkę oswoiłam ,że to już jesień ale jeszcze późniejszą jesień Czy li nie zawsze jest tak jak w przeglądarce tylko wersja papierowa tak mnie poinformowała Pani z NFZ.Ale tak sobie myślę niema tego złego , może perła lepszy obiekt
Dorotko zdecydowanie większy i wszystko na miejscu, Mew jest kilka i trzeba przechodzić. Osobiście wolałabym Perłę, termin też jest jeszcze spoko. A mewy będą na plaży :