Zamotałam się
spotkania w Kołobrzegu
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy
Re: spotkania w Kołobrzegu
Cała nasza Szóstko ( ze mną było nas siedem osób) z całego serducha dziękuję Wam za przepiękny dzień, za wspaniałą niespodziankę imieninową , za wspólne spotkanie, które na bardzo długo zostanie w mojej pamięci. Od godziny 14 płakaliśmy ze śmiechu i tańczyliśmy z radości . Zapraszam na poprawiny bo tych ....prezentów tyle zostało
Bardzo, bardzo dziękuję Wam wszystkim.
Był wspólny obiad, symboliczny tort, kwiaty, strzeliły korki , były drinki na chacie i balety w Ikarze. A teraz czas odpocząć bo jutro też jest dzień
Dobrej nocy

Bardzo, bardzo dziękuję Wam wszystkim.
Był wspólny obiad, symboliczny tort, kwiaty, strzeliły korki , były drinki na chacie i balety w Ikarze. A teraz czas odpocząć bo jutro też jest dzień
Dobrej nocy
-
Arker
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 101 razy
- Podziękowano: 54 razy
Miałem szczęście poznać sześć pozytywnych dziewcząt ,mile poukladne ,kreatywne mogę pisać w samych superlatywach nie dlatego żeby się przypodobać i słodzić komukolwiek tylko takie są fakty .Gdyby było coś nie tak to wogole bym się nie odezwał.Czy się spotkamy tego niewiem,ja napewno nie będę unikał ani też się chował przed nimi
.Zosia naprawdę się postarała i stanęła na wysokości zadania ,dzisaj jestem w Świnoujściu pada ,wieje taka wycieczka nie ciekawa
Ps.Ewaszka niespożyta energia ,gdyby nie przerwy to cały wieczór by przetańczyła, podziwiam
Ps.Ewaszka niespożyta energia ,gdyby nie przerwy to cały wieczór by przetańczyła, podziwiam
- Marysia 65
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 wrz 2024 13:51
- Podziękowano: 2 razy
Ja również w imieniu swoim i koleżanek , dziękuję za ciepłe i pełne miłych chwil spotkanie
najpierw te na PKP