ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Nie wiem, dawno u nich nie byłem :lol:
W środę mnie nie będzie, to zwłaszcza nadarza się okazja ;) .
Szykujemy się do odpoczynku :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Szykujemy :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To chodź szybciutko, bo mi się zachciewa ;) :lol: .
Dobranoc :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zawijam kiecę i lecę. :lol:
Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , nie zarzucaj tak mocno, bo mi wiaterek grzywkę zburzył :lol: .
Kleinehexe pisze: ......... Twój pobyt musi być arcyciekawy, zazdroszczam ;), kiedyś się interesowałam tą rehabilitacją. :)
Pobyt jak pobyt, kto ma klaustrofobię na pewno nie wskazany. Jesteśmy podzieleni na grupy : wiekowe i wydolnościowe i ilościowe.
Rehabilitantka, a zarazem opiekunka odpowiada za swoją grupę i z nią prowadzi zajęcia. W danej komorze jesteśmy podzieleni na trzy grupy i zajęcia prowadzone są w innych częściach tej komory. Część zabiegów jest taka sama dla wszystkich, a pozostała odpowiednia dla danej grupy pacjentów...... prócz mnie ;) .
Cała komora jest bardzo ładnie wykonana i zagospodarowana. Wszystko w drewnie, super oświetlone, a pośrodku płytkie jeziorko z solanką o powierzchni ok. 70% całej komory. Kingi i innych solnych dziewic tam nie ma. Może żeby nie rozpraszały ;) :lol: , za to na środku jeziorka jest mała fontanna obrośnięta solą w kształcie kapelusza grzyba.
Przy moim indywidualnym toku jest czas na skupieniu się na swoich zajęciach i wyluzowaniu, zapomnieniu o sprawach stresowych i bólowych. Zobaczymy jakie będą dalekosiężne efekty :) .
Miłego i spokojnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie wiem jak to się zadziało, ale nie poszedł post, który wysłałam gdzieś w okolicy 16.00. :roll: Brzmiało to jakoś tak:
A co ,fryzura wiatrem czesana Ci wadzi? ;) :lol:
Dzień dobry :kwiat: , pogoda dziś cudna, niech tak już będzie do samego lata, a deszcz niech pada w nocy. :)
Od samego czytania robi się przyjemnie i zazdraszczam jeszcze bardziej. Efekty muszą być, nie inaczej. :D
Chętnie bym posiedziała w tych grotach solnych, ale siedzę na fotelu przed domem, bo nie mam siły iść dalej. Czas w pracy minął mi tak szybko jak pstryknięcie palcem, a wszystko przez to, że dzieje się dużo i jednocześnie. W zasadzie to lubię, ale jest to bardzo energochłonne. Posiedzę więc chwilę, posłucham świerszczy i szumu drzew, powdycham zapach mamy natury, naładuję bateryjki, by móc działać dalej. Niewykluczone, że przytnę komara. :lol:
Miłego! :kwiat:
Teraz to już nie komara, ale konkretnie pójdę spać. Dobrej nocy! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I kolorowych :D , ja też idę lulu :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry :kwiat: ciepły, słoneczny rano, teraz ciepły, deszczowy i niech tak będzie, niech natura pije. Za mnie też, bo się odwadniam :roll: z braku czasu, nawet na podstawowe potrzeby. :shock: Pociesza mnie to, że codziennie odhaczam zrealizowane zadania z dobrymi, a może nawet bardzo dobrymi rezultatami. :D Przepełnia mnie wdzięczność i niech tak trwa. :)
Miłego! :kwiat:
PS
A niech mnie, co mam z tym "niech " ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , wreszcie głos mi wrócił :P .
Kleinehexe pisze: .......... A co ,fryzura wiatrem czesana Ci wadzi? ;) :lol: .......
A szkodzi szkodzi :roll: .......... już ich wiele nie zostało :lol: .
Trzy słowa na cztery zdania, to znowu nie tak wiele :roll: ....... jakbyś się jąkała to byłoby całkiem inaczej ;) .
Od rana zabiegany. Jak nie do urzędu, to do dentysty, a później na badania. W międzyczasie gotowanie i malowanie....... podłóg :lol: .
U mnie wręcz gorąco się zrobiło :oops: .
Teraz mogę odpocząć....... byłaś za mnie na zabiegach ? :roll: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale nie masz fryzury na pożyczkę? :? Bo wtedy rzeczywiście wiatr mógłby szkodzić i to jak cholera. ;) :lol:
Byłam ;) , na zabiegu czesania, ale nie wiatrem. :P
U mnie albo pogoda, albo dwie kawy, czyli o jedną za dużo, albo przemęczenie w połączeniu z emocjami, albo wszystko na raz, wywołało zawroty głowy. :o Nie byłam w stanie czytać dokumentów. :shock: Litery wirowały, tak że mnie zemdliło jak na karuzeli. :roll: Ciśnienie jak na mnie wysokie, choć wg tabeli wiekowej, to nadal minimalne. :lol: Chwilę poleżałam i przeszło, ale lekki dyskomfort jakiś jest. :?
Zjem kolację i troszkę odpocznę, tylko jeszcze muszę wymyślić, co jutro ugotować? Masz jakiś pomysł na zupkę i ciepłą kolację? :? :D
ODPOWIEDZ