Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gienia już w domu , jak ten czas leci . Ja w blokach startowych . Sprawdzam połączenia na portalu e podróżnik tam są też pociągi IC , choć bilety kupuję na stronie przewoźnika
Jestem już trzeci dzień w sanatorium Przy Tezni w Inowrocławiu. Jeszcze nie byłam w tak dużym obiekcie. 600 osób jest pełny stan . Man segment A dwójkę po remoncie o jedynce nie ma mowy nawet z zaświadczeniem . Zabiegi jak zwykle 54 , wyżywienie dobre . Posiłki na dwie tury , komercyjni osobną salę mają , 90 zł za dzień jakby ktoś chciał przejść na takie wyżywienie
Gieniu pytasz o inowrocław, ja jestem zadowolona , trochę taki mniejszy Ciechocinek ale miasto większe. Teznia nowsza , park dość duży , tańce prawie w każdym sanatorium . Mnie się udało dostać dwójkę, kto przyjechał później to trójka. Na nfz nie ma jedynek a na pogodę nie mamy wpływu raz tak raz tak .
Jeszcze tydzień pobytu i trzeba szykować się do powrotu. Opinia będzie w dziale oceń sanatorium ale jedno jest pewne że są plusy i minusy tego ośrodka.