Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja miałam numerek 800 i zadzwoniłam do NFZ-tu, bo przez kilka dni nic nie ruszyło, zaledwie kilka numerków, powiedzieli że mam dopiero na 17 kwiecień, zaproponowali mi ze zwrotów Iwonicz Zdrój Stare Łazienki, zgodziłam się, ponieważ w kwietniu już nie mogę, ponieważ prowadzę działalność sezonową i rozpoczynam w kwietniu.
Jedziemy z siostrą 9 marca!!!!
Może też ktoś się wybiera w tym terminie?
Dorota45
Jak tu widzę każdy region ma trochę inaczej. Ja zaczynałam z nr 35tys w styczniu 2013. W papierach mam napisane że czas oczekiwania w wielkopolsce to 15 m-cy. Chyba też jest to jeszcze zależne od schorzenia. Ale już teraz spodziewam się na dniach informacji o wyjeżdie. I Myślę że będzie to kwiecień maj. Pozdrawiam i życzę Ci miłego wypoczynku. Ajak jest u Was?
Wyczytałam w NECIE że marzec ma być bardzo ciepły, więc Dorota 45 wstrzeliła się w samą 10 z terminem wyjazdu. Życzę super wyjazdu i super zabiegów. Pozdrawiam.
Tak czytam Wasze posty i zastanawiam się na czym polega numeracja kolejki oczekujących na skierowania do sanatorium NFZ.
Ja rozumie, że różnie to bywa w różnych województwach ale moja koleżanka z pracy dostała skierowanie (już wyjechała) z nr ponad 4 tysiące a ja mam 300 ileś tam i nic...