Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzwoniłam w piątek do zwrotów do NFZ ,ale powiedziano mi ,że lada dzień bd już wysyłać do mnie informację o miejscu pobytu sanatoryjnego Natomiast do zaoferowania była tylko Kudowa
Witaj serdecznie, Bardzyk2
Tak, dzwoniłem od środy, 4 czerwca 2025 roku na główną infolinię NFZ i niestety – do dziś, czyli do piątku, 6 czerwca 2025 roku, wciąż brak jakichkolwiek zwrotów do sanatorium w Ustroniu Co prawda był jeden wolny termin od jutra, ale niestety… w woj. warmińsko-mazurskim A mnie interesuje tylko i wyłącznie Ustroń Mam tam dosłownie „rzut beretem” – około 45 km w jedną stronę z mojego miejsca zamieszkania
Dziękuję za trzymanie kciuków i serdecznie pozdrawiam Ciebie, Ewę, Archibalda i całą śląską czelodkę!
Dziękuję za pozdrowienia, trzymam kciuki. Będzie dobrze